Melabel Whitening

Melabel Whitening

Избелващата серия Мелабел постига отлични резултати чрез две активни съставки: Коджикова киселина, която блокира производството на пигмента меланин и спомага за равномерното му разпределяне в повърхността на кожата и Гликолова киселина, която нежно излющва натрупания в роговия слой излишен пигмент.

Продукти

Melabel Sun

слънцезащитен крем SPF 50+

Много висока защита от UVA и UVB лъчи

Melabel Sun SPF 50+ е лек и хидратиращ крем за лице и деколте. Той осигурява много висока широкоспектърна защита от UVA / UVB лъчи. Предпазва кожата от стареене вследствие на UVA радиацията и изгаряне на кожата вследстие на UVB радиацията и намалява риска от предракови и ракови образувания. Осигурява мощна антиоксиданта защита с чист витамин Е, като по този начин предпазва от вредните влияния на околната среда. Melabel Sun SPF 50+ е подходящ за всички типове кожа, особено за чувствителна и светла кожа. Препоръчва се при слънчеви алергии, бременност (предпазва от появата на хиперпигментации), както и за защита от слънцето след химически пилинг и лазерни процедури.

Melabel Sun SPF 50+ е в специална вакуумна опаковка, която не позволява проникване на въздух във флакона, което предпазва активните съставки от оксидация, удължавайки по този начин ефективността и годността на продукта след първоначалното отваряне.

• Некомедогенен
• Хипоалергенен
• Не съдържа парфюм
• Без парабени

 

 

 

Нанася се обилно количество ( 3мл - три натискания на помпата ) върху лицето и деколтето 20 минути преди първото излагане на слънчева светлина. За да поддържате високо ниво на защита, нанасяйте крема отново на всеки 3 часа, както и след плуване или изпотяване.

Внимание: Не излагайте на слънце себе си или децата си за продължителен период от време, дори когато използвате слънцезащитни продукти.

Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

  • Octyl Salycilate - химичен УВ филтър
  • Octyl Metohoxycinnamate - химичен УВ филтър
  • Butyl Metoxydibenzolmethane - химичен УВ филтър
  • Titanium Dioxide - физичен УВ филтър
  • Zinc Oxide - физичен УВ филтър

За много светла и чувствителна кожа

При слънчеви алергии

След химичен или лазерен пилинг

За кожа склонна към лунички или други хиперпигментации

За предпазване от слънчеви изгаряния

 

 

 

Предпазва от UVA и UVB лъчи

Предпазва кожата от изгаряне и преждевременно остаряване вследствие на UV радиацията

Намалява риска от появата на ракови и предракови образувания

Хидратира кожата

Антиоксидантно действие

Хипоалергенен

Некомедоногенен

Не омазнява кожата

 


Вашите въпроси и коментари