Себорея и пърхот

Себорея и пърхот

Себорейният дерматит е хронично състояние на кожата, изискващо постоянна грижа и контрол от страна на лекар и пациент. Той се изразява в зачервяване, интензивно излющване и сърбеж в областта на лицето. Себомакс е серия, която не съдържа кортикостероиди, но осигурява отлично повлияване и дълготраен контрол на себореата.

Продукти

SEBOMAX hair regrowth гел

стимулира растежа на косъма

SEBOMAX hair regrowth гел e предназначен за стимулиране на растежа на косъма при оредяване на косата и оплешивяване на малки зони по скалпа и брадата. Капсаицинът (екстракт от люта чушка) активира естествения жизнен цикъл на косъма, подобрява микроциркулацията на скалпа и укрепва космения фоликул. 

Натиснете меката част на апликатора и оформете капка с размер на грахово зърно (достатъчна за зона с размери 5х5 см). Масажирайте с помощта на апликатора и оставете да попие. Използвайте 1-2 пъти дневно за минимум 90 дни.

Пазете очите и лигавиците!

 

 

Капсаицин (екстракт от люта чушка) - има неутрализиращо стреса действие и е най-мощния стимулант на космения фоликул. Активира жизнения цикъл на косъма и подобрява микроциркулация на скалпа.

При оредяване на косата и оплешивяване на малки зони по скалпа и брадата.

Активира естествения жизнен цикъл на косъма

Подобрява микроциркулацията на скалпа

Укрепва космения фоликул


Вашите въпроси и коментари