Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Стопирай торбичките под очите

Стопирай торбичките под очите

Да чуеш, че имаш страхотни очи може да осветли деня ти. Но за страхотни торбички под очите никой не иска и да чува. Уви, те често се появяват ненадейно и за дълго и в много от случаите са резултат от ненавременна грижа за една от най-деликатните зони на лицето – околоочния контур.

 

Кожата около очите е изключително нежна и фина и силно подвластна на фактори като стрес, преумора и стареене. Затова и навременната грижа за тази зона е ключова, ако искате да запазите по-дълго младежката свежест на своята кожа. И колкото по-рано започнете да обръщате внимание на околоочния контур, толкова по-добре. Така не само ще избегнете появата на фини бръчици, но ще са справите и с един не по-малко неприятен проблем – торбичките под очите.

 

Противно на общото схващане, торбичките под очите не са генетично наследство. Всъщност в 80% от случаите те са резултат от външни фактори като липса на достатъчен сън, неправилно хранене (солта може и да е била считана за бяло злато в Древността, но пресолената храна ни кара да задържаме вода и води до появата на подпухналост), злоупотреба с алкохол, прекомерно излагане на слънце (натрупването на вода в кожата е защитна реакция срещу ултравиолетовата радиация) уви, възрастовите промени, които неминуемо настъпват в кожата ни. С възрастта кожата и мускулите, които поддържат клепачите, изтъняват и отслабват, което води до увисване на клепача и до изпъкване на мастните депа под очите.

 

С други думи, ако проявите воля и заложите на здравословния начин на живот – по-малко солено, умерена консумация на алкохол и само лек слънчев загар вместо тропически тен, ще намалите наполовина вероятността от появата на торбички под очите. А за да сте сигурни, че сте им противодействали на 100%, ще трябва да заложите и на правилната и постоянна грижа за кожата в тази зона. Околоочният крем или серум трябва да станат част от ежедневната ви рутина и то още преди да сте усетили подпухналост в зоната под очите.

 

Как се постига свежият младежки вид на кожата без торбички под очите?

 

В 80% от случаите поради влиянието на външни фактори се образуват торбички под очите. За да се противодейства на тези фактори е добре да се води здравословен начин на живот и да се включи околоочен крем – серум против бръчки и тъмни кръгове под очите в ежедневната рутина за грижа за кожата.

 

С грижа. И съветът ни е тя да не е в последния момент, когато проблемът вече е взел превес, а да гледате напред в бъдещето и да действате превантивно.

 

Експертите препоръчват използването на серум или околоочен крем с лека текстура още след навършване на 25 години, а след 35 е добре грижата да се удвои с кремове с по-мощна формула срещу стареене и подпухналост. Нанасянето на околоочен продукт два пъти на ден (сутрин и вечер) с леки масажни движения и потупвания, трябва да се превърне в ежедневен ритуал.

 

Задължителните съставки в качествените продукти за околоочен контур са кофеинът и ретинолът. Кофеинът засилва кръвообращението и свива кръвоносните съдове, което намалява подпухналостта. Ретинолът пък от своя страна стимулира производството на колаген в кожата и я прави по-стегната.

 

Защо изборът на околоочен крем-серум от серията Pure Skin е правилен ход?

 

Едно от големите му предимства е, че е подходящ за всякакъв тип кожа и ефективно бори първите признаци на стареене – фини бръчки, загуба на еластичност на кожата и появата на подпухналост.

 

Околоочният крем-серум е третият елемент от серията Pure Skin за ежедневна грижа за сияйна кожа. Комбинира се перфектно с Pure Skin озаряващ дневен крем със слънцезащита SPF50 и с озаряващия нощен флуид, като е достатъчно да го нанасяте два пъти на ден (сутрин и вечер) с леки масажни движения и върху добре почистена кожа. Нежната текстура на този съвсем нов продукт на марката озарява погледа още при първо нанасяне, а с постоянство, свежестта на околоочната зона трайно се запазва.

Формулата на околоочния крем-серум на Pure Skin съдържа шест съставки, които си взаимодействат така, че да не позволят на хода на времето да остави траен отпечатък върху околоочната зона.

  • Хиалуроновата киселина – за интензивна хидратация, с мигновен изглаждащ и стягащ ефект
  • Коктейл от пептиди* – за намаляване на торбичките под очите и подпухването
  • Кофеин – намалява оттока в околоочната зона и подобрява кръвообращението
  • Рускогенин – укрепва еластичността на венозните стени
  • Сквалан – подобрява еластичността на кожата
  • Транексамова киселина – трайно изсветлява тена, озарява кожата и има силно изразен подмладяващ ефект

Комбинацията от съставки и доказаното им действие стопира нежеланата поява на признаците на стареене, както и неприятната подпухналост и торбичките под очите. Така запазвате младежкия си вид дори и ежедневието ви да е динамично, лишено от достатъчно сън и подвластно на различни стресови фактори.

 

Без съмнение нежната кожа около очите има нужда от още по-нежна грижа. А ако целта ви е да избегнете появата на торбички под очите,  тази грижа трябва да е комплексна и постоянна — през правилното хранене и ограничаването на вредните навици до избора на добър околоочен продукт, който да даде на кожата ви това, от което тя се нуждае.

 

Така, действайки с няколко хода напред, след време няма да ви се налага да минавате в отбранителна позиция срещу настъпателния ход на торбичките под очите. Точно обратното — ще сте победили подпухналостта, още преди тя да се е превърнала в очевиден проблем.

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.
Acne Out сапун
11.70 лв.
9.36 лв.
100 г
-
+

Остават 90.64 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
9.36 лв.