Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Acne Out Oxy Wash – дишай с кожата си!

Acne Out Oxy Wash – дишай с кожата си!

Новото попълнение в най-продаваната серия против акне Acne Out на biotrade e наистина уникален продукт. Това е Acne Out Oxy Wash — измивен гел, който съдържа млечна киселина и е обогатен с балончета чист хипербарен кислород. Той е предназначен за мазна, проблемна и склонна към акне кожа. Съдържа само изцяло натурални активни съставки, които не дразнят и не изсушават кожата. Гелът измива нежно, засилва клетъчния метаболизъм и успокоява възпалената кожа.

Той е некомедогенен и хипоалергенен и както всички измивни продукти на biotrade не съдържа сулфати.

 

Какво съдържа Acne Out Oxy Wash?

  • Млечна киселина 2%една от най-известните киселини от алфа-хидрокси групата се използва в козметиката заради отличните резултати, които дава. Тя премахва повърхностния слой мъртви клетки, разкривайки свежа и здрава кожа. В тази концентрация от 2% млечната киселина има също антимикробно, влагозадържащо и регулиращо pH действие.
  • ПАВ или повърхностно активно измивно вещество (coco glycosıde) е екосертифициран биоразградим гликозид с растителен произход. Той е с отлична поносимост, дори при много чувствителни кожи, не изсушава и не предизвиква дразнене.
  • Специални сфери медицински хипербарен кислород — с всяко натискане на помпата от 1.25 милилитра получавате 1.25 мг чист кислород. Стабилният хипербарен кислород е с три пъти по-високо налягане от атмосферното — около 2 бара. Чрез него гарантираме 10 пъти повече кислород по време на измиване с Acne Out Oxy Wash в сравнение с измиването само с вода или с друг продукт.

 

Защо е важен кислородът?

Като всеки жив организъм, кожата има нужда от кислород, за да живее, да се обновява и регенерира. Когато кожата е млада, този процес е постижим, но с възрастта балансът се нарушава и недостигът на кислород води до забавяне на обменните процеси на клетъчно ниво, намалява жизнената активност на клетките и те стареят.

Слънчевата радиация, замърсяването на атмосферата, ежедневният стрес, неправилното хранене и пушене са сред главните причини кожата да не получава необходимото количество кислород, за да функционира пълноценно.

 

Защо е важен кислородът в Acne Out Oxy Wash?

  • Защото убива всички анаеробни (живеещи без кислород) бактерии, което го прави изключително полезен в борбата с акне и по-точно с унищожаване на популацията на причинителя на акнето propionibacterium acnes.
  • Защото осигурява по-бързото възстановяване на възпалените и раздразнени кожни участъци.
  • Защото достига до папиларната дерма и стимулира фибробластите. Така се ускорява синтеза на колаген и еластин, както и метаболизма на клетките.
  • Защото има клинично доказан положителен ефект при рани, изгаряния и тъканна хипоксия в резултат на циркулаторни, инфекциозни и други въздействия.
  • Защото всяка клетка има нужда от кислород за своите жизнени функции.

С други думи, увеличаването на кислородното съдържание в кожата засилва клетъчния метаболизъм, ускорява възстановяването на кожата, намалява възпалението и директно се отразява върху популацията на бактерията propionibacterium acnes.

 

Както всички продукти на biotrade, и Acne Out Oxy Wash е хипоалергенен, некомедогенен и не съдържа парабени. Можете да го намерите в аптеките или да го поръчате онлайн на biotrade.bg.

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.

Остават 68.70 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
31.3 лв.