Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Да бъде хидратация!

Да бъде хидратация!

Pure Skin – иновативният български отговор към стареенето на кожата

Колкото и да са различни жените и техните желания, в едно всички си приличат – стремежа към поддържането на естествено красива, преливаща от здраве и младост кожа. Тя е от малкото неща, които никога не излизат от мода и е най-ценният актив на всяка от нас, но и много лесно ни се изплъзва от контрол. С напредване на възрастта все повече мъже също осъзнават, че грижата за кожата с крем за лице може да бъде и “мъжка работа”.

 

Уви, първите признаци на стареене може да се появят още преди да сме стъпили здраво с двата крака в живота и да сме решили накъде искаме да поемем. Някоя сутрин през двайсет и петата ни годишнина се заглеждаме по-дълго от обикновено в лицето си в огледалото и от него най-нахално ни гледа една малка бръчка около лявото око.

Но как е възможно – толкова млади, а вече май имаме нужда от крем за по-добра хидратация на кожата на лицето? При това, нека си го кажем, проблемчето върху кожата често се оказва не едно, а по-скоро прилича на огромен букет – повехнал тен, фини линии, разширени пори, суха и опъната кожа, която плаче за хидратитане – въобще всичко, което не искаме да виждаме в огледалото.

Но кога се случи всичко това с вашата кожа?

Какво представлява стареенето?

Като начало и най-важно – няма да се паникьосваме. Стареенето и въздействието на околната среда върху кожата е нормален биологичен процес, който започва… ами, в общи линии започва, когато спрем да растем. Това обаче не означава, че трябва да махнем с ръка и да го оставим да се развива неконтролируемо. Напротив – имаме възмоност да предприемем рационални мерки за хидратацията на кожата, с които да отложим ефекта във времето, а правейки го, да се наслаждаваме на резултатите.

Как да отложим стареенето?

С хидратация. Колкото и пъти да повторим тази дума, тя няма да се изтърка. Дълбоката хидратация е най-доброто, което всяка жена може да направи за кожата си, когато тя е дехидратирана. В този смисъл новият озаряващ и регенериращ дневен крем с ниацинамид и хиалуронова киселина Pure Skin от biotrade е истинска благодат за кожа, която преживява първия си сблъсък с времето.

С кой продукт можем да въздействаме на стареенето?

С новото попълнение в серията Pure Skin – озаряващ и регенериращ дневен крем с ниацинамид и хиалуронова киселина SPF50+. С него всяка жена получава многофункционално оръжие срещу някои от най-често срещаните признаци на стареене.

 

 

За кои видове кожа е подходящ?

Кремът е подходящ за различни видове кожа – от мазна до суха и чувствителна кожа, нуждаеща се от добра хидратация, при повяхнал и неравен тен, фини линии и първи бръчки, разширени пори.

Нискомолекулна хиалуронова киселина

Без значение дали сте със смесен тип кожа (комбинация от по-омазнени и сухи участъци) или суха кожа и силно чувствителна такава, хидратацията е основният етап от грижите, които кожата ви заслужава.

Силата на дневния крем Pure Skin е в това, че помага на влагата да бъде отведена и задържана в дълбоките слоеве на дермата, което осигурява цялостното хидратиране на кожата. Гарантира го нискомолекулната хиалуронова киселина, която така добре работи за възстановяване на плътността и еластичността, че резултатът е очевиден – сочна, плътна и блестяща кожа.

Регенерация

Транексамовата киселина във формулата има регенериращо действие и гарантира дълготраен сияен тен. С нейна помощ ще изсветлите трайно кожата и ще се сведете до минимум пигментните петна, появили се вследствие на акне, наранявания по кожата, въздействие на слънцето и на околната среда, бременност или възрастови изменения.

Ниацинамид

Ниацинамид (форма на витамин В3) работи за изглаждане на фините линии и бръчки, които така ни вгорчават живота. Вложен в крема Pure Skin, той ще се погрижи за тези несъвършенства, а ефектът е по-плътна структура и хидратирана кожа (ще я усетите буквално с пръстите си).

 

Ниацинамидът е един от най-ценните за кожата винамини от В групата, защото я подпомага в няколко направления – ускорява синтеза на колаген (който с възрастта става все по-малко, а оттам и бръчките). С негова помощ ще виждате в огледалото това, което искате – стегната, здрава, витална хидратирана кожа на лицето. В „длъжностната му характеристика“ влиза още свойството да изсветлява общия тен на кожата и да задържа младежкия ѝ вид по-дълго време. Повече ниацинамид за всички, моля!

Слънцезащита

Слънцезащитата е една от най-важните добавени стойности на продуктите за грижа за лице. И децата вече знаят, че градският начин на живот – замърсен въздух от околната среда, некачествена храна, която ядем на крак, стресът – се отразяват пагубно на кожата. Сложете върху това и вредните слънчеви лъчи, и ето ви коктейл за повяхнала кожа.
Pure Skin озаряващ крем е с фактор SPF50+ и с висока широкоспектърна UVA+UVB слънцезащита, което означава, че ще предпазва кожата ви по най-добрия начин. Препоръчително е да го нанасяте повече от един път на ден, когато се излагате на слънце за по-дълго време, а също и лятото – след плуване и обилно потене.

 

Въобще – нанасяйте го смело на лицето си, за да си осигурите максимална защита и хидратиране на кожата. Кремът е толкова лек и копринено нежен, че с удоволствие ще го нанасяте по няколко пъти дневно. Можете да бъдете спокойни – той попива изцяло, не оставя следи и не е мазен.

Какво не съдържа?

Както всички останали продукти на компанията, и този не съдържа парабени и сулфати, и също така не е тестван върху животни. Подходящ е за комбиниран тип кожа, а нанасянето обичайно е с леки и нежни движения всяка сутрин. Използвайте тънък слой и разнесете добре, а ако се наложи – повторете през деня.

 

Озаряващият дневен крем може да бъде комбиниран с останалите продукти от серията Pure Skin на biotrade. Те са базирани на козметични киселини за химичен пилинг и предоставят комплексна грижа с бърз и впечатляващ ефект върху разширени пори, черни точки и повяхнал тен.

 

Активните продукти от серията осигуряват нежна екфолиация, повишават тонуса на кожата и ѝ помагат да се регенерира. Бонус е бистрият тен, както и подобрената виталност и еластичност.

И още продукти от серията Pure Skin

В серията присъстват два измивни продукта – детокс черен сапун с активен въглен и безсулфатна измивна пяна с азелаинова киселина. Ексфолиращият тоник представлява активен коктейл от азелаинова, алфа- и бета-хидрокси киселини, а кремът е дълбоко хидратиращ и с висок слънцезащитен фактор.

 

Автор: Красимира Хаджииванова

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.
Calmax гел, успокояващ сърбежа
7.40 лв.
30 мл
-
+

Остават 92.60 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
7.4 лв.