Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Първи бръчки? Кaк да ги заличим в 3 стъпки

Първи бръчки? Кaк да ги заличим в 3 стъпки

Топ продукти на biotrade при неравномерен тен

 

Всички знаем, че някои неща стават по-хубави с времето, като виното и дървеният бюфет от времето на прабаба ни са сред най-големите печеливши в тази надпревара.

 

За разлика от тях кожата на лицето ни категорично би предпочела да си остане в младостта и да отложи първите признаци на стареенето на кожата, ако имаше такава възможност. Но тъй като няма, можем поне да държим с всички сили в настоящето, настрани от всякакъв помен за първи бръчки, като я обичаме и обгрижваме максимално добре.

 

А сега сериозно. Едно от многото хубави дадености на младостта е, че кожата на лицето (по подобие на много други неща) не изисква кой знае какво от нас. Чиста вода, продукт за измиване и лек крем са достатъчни в тийнейджърските години.

 

Неусетно обаче вече сме на 25, носим грим по-често, работим до късно или пък учим, гледаме деца и не си доспиваме – все фактори, които не помагат за това да поддържаме кожата си във вида, в който е била до скоро.

 

Вместо обаче да се впускаме в носталгични спомени за отминалите години, преди фините линии и първи бръчки, по-добре е да се информираме какво да предприемем, за да задържим процесите на стареене възможно най-дълго.

Стареене на кожата – стой си там

Ритуалите в грижата за кожата са също толкова важни, колкото и всички останали. Както обръщате внимание на косата и тялото си, така и кожата на лицето има нужда от специфично отношение спрямо състоянието и проблемите си. И тъй като едни от първите признаци на стареене са дребни несъвършенства, като разширени пори и поувехнал и неравномерен тен, мерките не е необходимо да са инвазивни и тежки, а напротив – леки и регенериращи.

 

Точно такива са функциите на всички продукти от серията Pure Skin на biotrade – българската компания за дерматологична козметика, която вече над 25 години дава достъп на жените до качествени, високоефективни и иновативни продукти за грижа за кожата.

Продукти за отлагане на стареенето

Серията Pure Skin е първата стъпка в контрола на процеса и признаци на стареене, а всеки елемент от нея е като ракета с насочване срещу конкретен кожен проблеми. Както всеки друг ритуал, и този се състои от грижа за кожата в три стъпки с трите основни действия на серията – се измивен, активен и хидратиращ ефект.

Сапун с активен въглен

Сапунът с активен въглен ще зарадва комбинираната и мазна кожа, тъй като е предназначен за борба с черните точки и разширени пори (а те са присъщи за този тип кожа).

Съставки

Активният въглен има свойството да попива токсините и замърсяванията и да ги отвежда. В допълнение той се справя и със себума, а глицеринът нанася финалните щрихи на омекотяване и овлажняване на кожата. Сапунът е напълно подходящ както за тяло, така и за лице.

Ефекти

След употреба на сапуна ще усетите кожата си удивително мека и еластична. Той има и леко ексфолиращо действие, тоест получавате почистени и стегнати пори, и кожа, подготвена за следващата намеса.

Измивна пяна

Нежната измивна пяна ще се превърне бързо в любима част от грижа за кожата, страдаща от обичайните несъвършенства на по-мазния тип – разширени пори, черни точки и неравномерен тен.

Съставки

Pure Skin измивна пяна идва със специфичен за тези проблеми състав, който работи дългосрочно за отстраняване на несъвършенствата.

Азелаиновата киселина е изпитано средство за контрол на производството на себум, а в резултат на това порите видимо се стягат и пъпките намаляват драстично. Тази киселина има противовъзпалително и антиоксидантно действие.

Coco glycoside (био глюкозида) е биоразградим измивен комплекс, който хидратира кожата и е много деликатен към нея.

Глицеринът повишава еластичността, предпазва от прекомерно изсушаване и допринася за това кожата да е с повишена защита към външни влияния.

Ефекти

Измивната пяна Pure Skin e великолепно решение за всекидневно отстраняване на замърсяванията, за почистване и стягане на порите и повлияване на черните точки. С тази пяна можете да бъдете сигурни, че кожата ви няма да е прекомерно изсушена и опъната. Използвайте я сутрин и вечер като подготвителна стъпка преди нанасянето на ексфолиращия тоник.

Ексфолиращ тоник

Тоникът е втората стъпка от вашия личен ритуал за свежа кожа. С него ще подарите на кожата си глътка живот – ефект, който постигат киселините в него: азелаинова, алфа- и бета-хидрокси киселина.

Ефекти

Освежена кожа, разширените пори са свити и тенът е изравнен. Както и сапунът, тоникът също ексфолира кожата, като отстранява мъртвите клетки и излишния себум. Освен това пилингът въздейства положително на производството на колаген (отново благоприятно за изглаждане на бръчките и фините линии).

 

Имайте предвид, че усещането от тоника е леко щипане и парене, но това е напълно нормално и преминава до няколко минути. Ексфолиращият тоник може да бъде прилаган през вечер, а ако имате добра поносимост – и всяка вечер. След няколко дни ще забележите и леко лющене на кожата, което е нормална част от процеса на регенерация (но на какво ли не сме готови, за да подсигурим синтеза на колаген тези дни!)

Pure Skin Озаряващ крем

Озаряващият и регенериращ дневен крем с ниацинамид, хиалуронова и транексамова киселина, плюс SPF50+ е черешката на тортата в серията Pure Skin. Подходящ е за различни типове кожа с проява на несъвършенства – повяхнал тен, фини линии и общ уморен вид, изобщо – “на оръжие” срещу първите признаци на стареене на кожата и появата на бръчки.

Ефекти

Основният ефект е жизненоважната хидратация. Пригответе се да чувате тази дума почти винаги, когато говорим за грижа за кожата (често в комбинация с “хиалуронова киселина”). Хидратацията е важна за всеки тип кожа и без нея няма да можете да постигнете и останалите ефекти – подобрена структура, поддържане на младежки вид, изравняване на тена.

Нискомолекулна хиалуронова киселина

В крема Pure Skin хидратацията идва с гаранцията на любимата ни нискомолекулна хиалуронова киселина, която ни е дадена, за да отведе ценната влага в най-дълбоките слоеве на кожата и да я съживи отвътре.

Ниацинамид

Много ценен източник на младост за кожата ни, ниацинамидът (витамин В3) ни помага да преборим фините линии и първи бръчки, на които още не им е времето да ги гледаме в огледалото и на снимките. Витаминът ще подпомогне образуването на колаген, на който пък дължим усещането за сочна и плътна кожа. Колагенът е вещество, което с възрастта намалява и трябва да помагаме на тялото да го образува в достатъчни количества.

Транексамовата киселина

Pure Skin озаряващ крем разчита и на действието на транексамовата киселина, за да може тенът да е равномерен и светъл. С нейна помощ кожата ви ще е по-способна да се бори с вредните външни влияния.

Слънцезащита

Слънцето е истинска благодат, стига да не грее директно върху кожата на лицето ни. Задължително е финалният продукт за грижа за кожата да е „оборудван“ с най-висока и качествена слънцезащита. Факторът в крема е SPF50+ (UVA+UVB), което представлява висока и широкоспектърна защита, на която можете да разчитате през целия ден.

 

Силно препоръчително е да нанасяте крема по няколко пъти дневно, ако знаете, че ще се излагате повече на слънце, или ако плувате или се потите повече, тоест кремът е идеален да се борите с първите признаци на стареенето на кожата и през лятото.

 

При всички положения той е задължителен минимум по един път на ден, защото предишните продукти от серията излющват кожата, откриват нова и здрава кожа, която е уязвима към слънчевите лъчи и вредните външни влияния (замърсен въздух, изкуствена светлина и т.н.)

 

Pure Skin озаряващ крем с хиацинамид, хиалуронова киселина и транексамова киселина истински ще ви впечатли. Той попива бързо и е изключително приятен за нанасяне, защото е нежен като коприна, лек, не оставя следи и не омазнява.

 

Какво не съдържа серията Pure Skin?

 

Както всички останали продукти на biotrade, и тези от серията Pure Skin също не съдържат парабени и сулфати, нито са тествани върху животни. И трите продукта са подходящи за грижа за кожата на лицето при комбиниран тип кожа за жени на възраст от 25 до 55-годишна възраст при първи бръчки и срещу появата на признаци на стареене.

Повече за серията Pure Skin можете да научите в сайта и да се възползвате от възможността за индивидуална онлайн консултация.

 

 

Автор: Красимира Хаджииванова

 

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.

Твоята количка е празна

Продължи да пазаруваш