Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Когато проблемът е косопад, Sebomax HR е решението

Когато проблемът е косопад, Sebomax HR е решението

Никой не обича да губи косата си и това е валидно не само за хората, а за всички живи същества. Представяте ли си лъв без грива, котка без козина или птица без пера? Косата e важна част от нас и има огромна естетическа роля, отразяваща се на самочувствието ни, но понякога го разбираме едва когато започнем да я губим. В такъв момент единството, което искаме, е да се сдобием с шампоани против косопад, които веднага да върнат косата на мястото ѝ, и сме готови да пробваме всичко на света, само и само да спрем да събираме косата си в шепи.

 

Вече сме обсъждали какво представлява косопадът и защо страдаме от него, а сега е моментът да говорим открито и подробно как да се справим с него.

 

В biotrade знаем, че косопадът e сериозен проблем, но знаем също, че отношението към него трябва да е еквивалентно сериозно и постоянно. Затова и създадохме – с помощта на дерматолози, серия от продукти, с които грижата за косата ви ще е пълноценна и резултатна, но отново подчертаваме – ако сте постоянни в прилагането им.

 

SEBOMAX HR

 

Sebomax HR e цялостна концепция, в която продуктите осигуряват грижа за всеки тип коса и косопад. Доказано чрез различни in vivo и in vitro проучвания на основната активна съставка Baicapil™, тази серия ограничава процеса на окапване и разреждане на косата, стимулира растежа на по-здрава и красива коса и възстановява плътността и блясъка на косъма. Ето как се случва това в стъпки:

 

1. SEBOMAX HR шампоан против косопад

 

Нежен, грижовен, с формула, в която не присъстват парабени, силикони и сулфати, този шампоан е първият продукт от грижата за косата ви. Подходящ е за всеки тип коса и за всеки тип косопадслед COVID-19, при окапване и разреждане плътността на косата, косопад след бременност и раждане, при зоново окапване на косата – алопеция ареата, след процедури за присаждане на коса и мезотерапия на скалпа, както и за стимулиране на растежа и плътността на косата. Шампоанът не омазнява и не утежнява косата и може да бъде използван всекидневно.

 

Активни съставки

  • Комплекс Baicapil™ – представлява комбинация от три синергично действащи растителни активни съставки: екстракт от корените на Scutellaria Baicalensis; екстракт от соев зародиш; пшеничени кълнове, които са успешно средство за борба с косопада, освен това въздействат положително на растежа на косата и увеличават нейната плътност
  • Глицеринов екстракт от розмарин (Rosmarinus officinalis L. extract) – известен е с това, че подобрява състоянието на скалпа и косъма, засилва растежа на косата и намалява косопада
  • Кофеин – традиционно задължително вещество за справяне с косопада. Неутрализира негативните ефекти на тестостерона върху растежа на косата, а освен това удължава фазата на анаген (растежа на косъма) и подобрява качеството на косъма
  • Соев протеин – прави косата здрава и мека, укрепва я и допринася за подхранването на космените фоликули, като по този начин ускорява растежа на нова коса. Основната му функция е да хидратира корените, което допринася директно за възстановяване на еластичността и копринения блясък на косата.

2. SEBOMAX HR стимулиращ тоник против косопад

 

Това е следващата задължителна стъпка в грижата за косата ви, ако искате наистина по-бързи резултати. Тоникът има забележително бързо действие срещу окапването на косата и е препоръчителен при слаба и безжизнена коса, всякакви видове косопад, след процедури за присаждане на коса. Тоникът е истинският герой в тази серия – успява да намали с до 60% косопада след три месеца употреба и стимулира повече от 38 000 новоизрастнали косъма за 180 дни.

 

Какво още умее?

 

SEBOMAX HR може да увеличава плътността на косата, да поддържа дълга фазата на растеж и да подсилва закрепването на косъма към скалпа – все неща, които искаме отчаяно, когато страдаме от косопад.

 

Нанасяйте го един път дневно, само в корените на косата – по 6-8 впръсквания върху отделни зони са достатъчни, след което масажирайте скалпа до изсъхване и не отмивайте. Препоръчително е да го ползвате поне 3 месеца, за да се насладите на резултатите.

 

Активни съставки

 

Всички съставки на шампоана против косопад присъстват и в тоника, но това, по което двата продукта се различават – и допълват – е комбинацията от аминокиселини и витамини от В-групата. Аргинин, глицин, ниацинамид (витамин В-3), д-пантенол (витамин B5), пиридоксин хидрохлорид (витамин B6) и инозитол (витамин B8) обединяват сили, за да ударят мощно рамо на скалпа и космените фоликули, и да им осигурят достатъчно сили и енергия за растеж.

 

3. SEBOMAX HR гел за кръговиден косопад

 

Когато си имате работа с толкова сериозен проблем, като косопада, имате нужда и от пълно подкрепление, за да се справите. В случая серията Sebomax залага на стимулиращия гел против косопад да играе тази роля и той се справя повече от добре.

Подходящ е за жени и мъже, при всички случаи на общо оредяване на косата и оплешивяване на малки зони по брадата и скалпа.

Гелът активира естествения жизнен цикъл на растеж на косъма, подобрява микроциркулацията на скалпа, укрепва космения фоликул, стимулира растежа на нова коса. Действа и срещу реактивния косопад при жени, причинен от стрес, заболяване или бременност. Подходящ е и за тези, които искат по-плътна и гъста коса.

 

Употреба

 

Нанася се на скалпа в количество колкото грахово зърно и се масажира с апликатора до пълно попиване. Нанасяйте по 6 точки всеки ден, ако страдате от общо оредяване на косата. При зоново окапване (алопеция ареата), се третира само проблемното място – една капка с размер на грахово зърно ще ви стигне за зона с размери около 5х5 см.

 

Гелът трябва да бъде използван в продължение на поне 3 месеца, 1-2 пъти дневно, като в това време ще забележите растеж на нова коса.

 

Активни съставки
  • Капсаицин (екстракт от люта чушка) – познат е като най-мощният стимулант на космения фоликул и отговаря на това описание напълно. Освен това неутрализира стреса върху космения фоликул, с което допринася допълнително за намаляване на косопада.
  • Ментол – има успокояващо и много приятно охлаждащо действие върху скалпа

4. SEBOMAX HR капсули против косопад

 

Не може да не сте чували, че грижата за косата и кожата идва започва отвътре навън. Затова разработихме продукт, който да осигурява и такава грижа. Капсулите представляват коктейл от аминокиселини, витамини и минерали, чието действие се фокусира върху растежа на косата и нейната здравина. Дозата е 1 капсула дневно, която ще осигурява защита срещу оксидативен стрес и ще допринесе много за подобряването на вида на кожата и косата. Препоръчително е да приемате капсулите поне 3 месеца, за да видите резултата в огледалото.

 

Активни съставки
  • Биотин (витамин В7) – познат на всички жени, които искат да имат по-дълга и здрава коса и нокти. Действието му наистина е впечатляващо върху косата, ноктите и кожата, а дефицитът му се отразява в засилен косопад.
  • Фолиева киселина (витамин В9) – подпомага растежа на косата, предпазва я от изтъняване и накъсване. Витамин В9 не може да се синтезира от човешкото тяло, затова трябва да се набавя чрез храната или с допълнителен прием на хранителни добавки. Изключително важна роля играе за правилното сформиране на човешкия ембрион по време на бременност.
  • L-Cystine – аминокиселина, която е важет компонент за косата, ноктите и кератина. Има много важна роля в процеса на формиране на колаген, който пък е съществен за еластичността на кожата, здравата коса и ноктите.
  • Селен – минерал и мощен антиоксидант с ключова роля в метаболизма на вещества в тялото ни. Комбинацията от цинк и селен винаги е препоръчвана от лекари при косопад и проблеми с кожата. Двата минерала действат синергично, регулират хормоните и стимулират растежа на косата.
  • Цинк – участва в метаболитните процеси, в производството на инсулин и е важен за синтеза на колаген. Има противовъзпалителни качества и подобрява вида на кожата и косата.
  • Витамин D – ключов витамин, който синтезираме от слънчевите лъчи. Повишава имунитета, поддържа костите и кожата здрави, стимулира растежа на клетките и помага за създаването на нови фоликули. Дефицитът на витамин D може да причини косопад и редица други проблеми в организма.

Серията Sebomax HR, както казахме в началото, е цялостна концепция за грижа за коса, която страда – вследствие на болест, стрес или нещо друго. Препоръчваме да ползвате цялата серия, от първата до последната стъпка, да бъдете упорити и дисциплинирани в прилагането на продуктие, а когато започнете да забелязвате първите резултати, ще разберете защо постоянството винаги се отплаща. Знаем, че сега не ви се вярва, но ще си говорим пак след няколко месеца. Дерзайте!

 

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.
pure skin night fluid
34.90 лв.
27.92 лв.
50 мл
-
+

Остават 72.08 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
27.92 лв.