Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

От потен по-потен (гледайте по улиците това лято)

От потен по-потен (гледайте по улиците това лято)

Виждали ли сте хора, които с излизането от вкъщи, без значение студено ли е или топло, започват да се обливат в пот? Общували ли сте с хора, чиито длани при най-малкото притеснения се обливат с вода? Или може би вие самите сте този човек? Знаем, че четете тези редове в усамотение, затова продължавайте надолу без да се притеснявате.

 

Свръхактивните потни жлези не е от нещата, които Господ ни е дал, а ние сме приели с радост. Тъй като обаче хората с такъв проблем нямат избор и трябва да си ги носят цял живот, по-добре е да се ориентират към решение, което им позволява да живеят нормално. Без непрестанни мисли за издайнически петна, без чудене дали хората наоколо усещат неприятна миризма и въобще без потенето да се превръща в център на живота.

 

Ако имате такъв проблем, сигурно сте пробвали и стотици трикове и какви ли не продукти – вероятно без особен ефект. Твърде вероятно е и да сте се отчаяли и да си казвате, че това, вашето, не е живот, защото нищо не успява да спаси дрехите и самочувствието ви от тази прокоба – потенето.

 

ПРИЧИНИ ЗА СВРЪХАКТИВНИ ПОТНИ ЖЛЕЗИ

 

Прекомерното изпотяване не е шега работа и дори си има официално наименование – хиперхидроза. Основната функция на потенето е да охлади тялото и да регулира телесната температура, а в процеса от потните жлези се отделя солена течност.

 

И докато потенето генерално е нормално, прекомерното такова не е. Обикновено то е провокирано от повишена температура – ваша или на околната среда, силни емоции, стрес, страх, тревожност, както и реакция към определени храни.

 

Понякога определени лекарства карат жлезите да отделят повече течности от нормалното, както и някои заболявания или състояния – хипогликемия, проблеми с набдбъбречните жлези, инфекции, обезболяващи, или пък биологични периоди, като менопаузата.

 

Хиперхидрозата може да нанесе щети не само на дрехите, но и на самочувствието и социалния живот, тъй като човек непрекъснато се съобразява със състоянието си и в крайна сметка това се отразява на всичко останало.

 

СРЕДСТВА ЗА СПРАВЯНЕ С ХИПЕРХИДРОЗАТА

 

Има няколко опции за справяне с проблема – специализирани антиперспиранти с алуминиев хидрохлорид, йонофореза (с която се блокират временно потните жлези), лечение чрез използване на медикаменти – антихолинергици.

 

ODOREX DEO РОЛ-ОН С УДЪЛЖЕНО ДЕЙСТВИЕ

 

biotrade вади големия коз срещу изпотяване в лицето на това истински работещо средство, което гарантира до 10 дни защита само след тридневно нанасяне. Може да бъде нанасяно както на подмишниците, така и на дланите.

 

Механизмът на действие е само върху свръхактивните потни жлези, без да влияе върху общата терморегулация (телесната температура продължава да се регулира) и блокира потенето и миризмата. Най-голямото му предимство е, че не се смесва с други миризми, което означава, че можете да ползвате парфюми, лосиони и всякакви други неща, с които обичате да се мажете или пръскате.

 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

 

Алуминиев хлорид – антиперспирант, който най-общо казано блокира действието на клетките, произвеждащи пот.

 

Глицерин – класическо средство за омекотяване на кожата, повишава еластичността и я предпазва от изсушаване.

 

Важно условие за успех е преди първата употреба вечер да измиете подмишниците със сапун и вода и след това да ги подсушите идеално, след което да нанесете обилно спрея. На сутринта трябва да изплакнете с вода и да повторите процедулата 3 поредни вечери върху здрава, измита и суха кожа.

 

Ефектът след това се поддържа лесно – с нанасяне на всеки 7 до 14 дни, според състоянието и личното усещане. Не забравяйте, че не е необходимо да ползвате Odorex Deo всеки ден, а в деня на прилагане не планирайте обезкосмяване.

 

А за тези от вас, при които проблемът е разпространен и към стъпалата, решението идва под формата на спрей Odorex Foot, който също предпазва от изпотяване и неприятна миризма до 10 дни. Ритъмът на използване отново е във вашите ръце (или крака, ако предпочитате), а механизмът е същият – вечера преди първата употреба измивате стъпалата със сапун и вода, подсушавате ги хубаво и след това нанасяте спрея. На сутринта изплаквате с вода, а след това повтаряте същото още две вечери върху суха, чиста и здрава кожа.

 

А след това нахлузвате обувките и си свиркате, без да се пързаляте в собствените си сандали, без да се потите и да ви излизат кошмарни пришки – защото сухотата на крака означава, че кракът ви няма да се търка в обувката. Предвид жегите, които ни чакат, този текст идва съвсем навреме и означава, че животът в следващите месеци ще е хубав, весел най-важното – сух в областта на подмишниците и стъпалата.

 

 

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.

Остават 68.10 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
31.9 лв.