Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Погрижете се за сухите си стъпала

Погрижете се за сухите си стъпала

Грижата за сухите крака трябва да бъде ежедневна, така както всеки ден се грижим за лицето и ръцете си. Всекидневно миете, подсушавате и хидратирате лицето и ръцете си, защото е необходимо да ги поддържате в добро състояние и перфектен вид. Същото важи и за кожата на краката. Правилната грижа, ежедневната хигиена и хидратацията трябва да се превърнат във вашия „ритуал“ за красиви крака. За да накарате сухите си крака да се чувстват и изглеждат добре, спазвайте няколко прости стъпки всеки ден:

  1. Измиване
    Измивайте краката си грижливо с топла, сапунена вода. Избягвайте прекалено горещата вода, защото тя премахва естествения повърхностен защитен слой на кожата, като по този начин я пресушава.
  2. Подсушаване
    Подсушете краката си старателно, като обърнете специално внимание на кожата между пръстите. Тази зона е рискова за развитие на бактерии и гъбички, които обичат влажна и топла среда.
  3. Овлажняване и ексфолиация
    Поддържайте кожата на краката си добре хидратирана и премахвайте грубите, удебелени участъци с помощта на специален крем за пети и пемза. Ако не се грижите правилно за нея, поради ежедневните механични фактори като триене и натиск, рискувате да се появят различни натрупвания, които причиняват неудобства, а след това и болка. Това може да са мазоли, напуквания, кокоши трън, суха и удебелена кожа, които те компрометират способността на кожата да функционира правилно и да защитава тялото добре.

Използвайки Keratolin крем за пети в ежедневната си рутина, можете да разчитате на бърз и сигурен ефект – грубата кожа е премахната, а стъпалата ви са добре хидратирани и красиви.

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.

Остават 90.10 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
9.9 лв.