Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Заради очите ти си струва…

Заради очите ти си струва…

… Да се отървеш от досадната околоочна подпухналост, тъмните кръгове и фините бръчки.  Очите са не просто прозорец към душата, но и онова, което първо впечатлява непознатия. Очите ни говорят и оставят “следи”. Ако времето обаче започне да запечатва своите следи около тях, често се поддаваме на паника. Или поне тези от нас, които не са познали ползите от ежедневната употреба на околоочен продукт.

 

Дори и скептиците признават, че околоочните кремове, серуми и флуиди не са прищявка, а необходимост, която спестява доста бъдещи разочарования. Навременната околоочна грижа се оказва сигурен начин да запазим младежката свежест на погледа си и то независимо от напредването на възрастта, нарастващият стрес или непредвидимият климат .

 

Уви, хидратиращият крем за лице, който дисциплинирано използваме, може би не е най-подходящата защита за околоочната зона. Защо? Защото там кожата е много по-фина и нежна, в сравнение с тази в останалата част на лицето и ежедневният крем може да се окаже неочакван дразнител. Често някои от съставките в козметичните продукти могат да раздразнят както нежната кожа, така и самите очи. И в допълнение кожата в околоочната зона е и най-податлива на външни влияния (студ, вятър, слънце), както и на собствените ни емоции – плачът, смехът, гримасите оставят фини бръчици около изразителните очи (т.нар. пачи крак). Накратко – особено нежната текстура на кожата около очите изисква и особени грижи.

 

Добре е тази грижа за кожата да започне още преди появата на подпухналост, сухота или фини бръчки (разбирай в разгара на 20-те). Добрата хидратация и поддържането на еластичността на кожата от рано е гаранция за по-бавно остаряване и по-младежки вид за дълго. Нанасянето на околоочен крем или флуид с леки потупващи масажни движения в зоната под и над очите трябва да се случва всеки ден – рано сутрин и вечер преди лягане след добре почистена кожа.

 

Ако се затрудняваш да направиш своя избор сред изобилието от продукти за околоочна грижа, ще се опитаме да те убедим в качествата на едно ново наше предложение – озаряващият околоочен крем-серум от любимата на всички бюти серия Pure Skin. Той е третият елемент към ежедневната грижа за свежа, сияйна и неподвластна на бръчките кожа. Създаден е да съжителства в съвършена симбиоза с другите два Pure Skin продукта – озаряващият дневен крем с фотозащита SPF50 и галещият кожата нощен флуид. Така кожата ти е защитена и подхранена от ъгълчетата на очите ти до върха на брадичката.

 

Въпреки нежната си текстура, Pure Skin озаряващ околоочен крем-серум действа непоколебимо срещу несъвършенствата благодарение на мощен коктейл от няколко ключови съставки. Шест елемента се съчетават в общ микс, който изпълва фините бръчки, стяга и оформя околоочния контур, минимизира торбичките и заличава тъмните кръгове под очите. Хиалуроновата киселина тук е ключов играч – тя осигурява интензивна хидратация и почти мигновено изглажда и стяга кожата. Пептидите, които стимулират производството на хормона на растежа, имат и доказано подмладяващ ефект. В случая те са няколко на брой и действат в синхрон за намаляване на подпухналостта и торбичките под очите. Кофеинът подобрява кръвообращението и също намалява оттока в околоочната зона. Неговото действие се допълва от това на рускогенинът, който свива съдовете и укрепва еластичността на венозните стени. Скваланът също работи за подобряване еластичността на кожата като я прави изключително мека на допир. Транексамовата киселина пък трайно изсветлява и озарява кожата като изравнява тена и заличава тъмните кръгове и умората.

 

Патентованият комплекс Eyeliss, във формулата на Pure Skin озаряващ околоочен крем-серум, има проведено клинично проучване с 20 жени на възраст от 40 до 60 години, време, в което признаците на стареене на кожата упорито си проправят път. Резултатите показват, че употребата на продукт с Eyeliss два пъти на ден –  води до намаляване торбичките под очите с до 70%, над 60% стягане на околоочния контур и повече от 50% намаляване на подпухналостта в околоочната зона.

 

Озаряващият околоочен крем-серум Pure Skin, подобно на останалите два продукта от бюти серията ни, е подходящ за всякакъв тип кожа и за ежедневна грижа при поява на първи признаци на стареене. Разбира се, можеш да го използваш и преди фините бръчки, умората и подпухналостта да са започнали настъпателения си ход. При постоянна употреба, сутрин и вечер, на околоочния крем-серум Pure Skin, след по-малко от месец, ще забележиш трайно намаляване на торбичките под очите, тъмните кръгове и фините линии.

 

Леката текстура на този съвсем нов продукт, озарява погледа още при първо нанасяне, а с постоянство, свежестта на околоочната зона трайно се запазва.

 

Околоочният флуид-серум Pure Skin e финалната стъпка към ежедневна грижа за свежа, стегната и сияйна кожа, която ти осигурява бюти серията ни. Заедно с доказания любимец дневния Pure Skin крем с висок фотозащитен фактор (SPF50) и нощният Pure Skin флуид за мощна хидратация, този чисто нов околоочен продукт се грижи за сияйния, младежки вид и нежна текстура на твоята кожа.

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.
Acne Out активен лосион се бори успешно с появилото се акне (гнойни пъпки) при тийнейджъри и възрастни
34.90 лв.
27.92 лв.
60 мл
-
+

Остават 72.08 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
27.92 лв.