Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Точно 8 причини, заради които да опитате марката biotrade

Точно 8 причини, заради които да опитате марката biotrade

В наши дни изборът на козметика не е лесен – рафтовете са отрупани с хиляди лъскави опаковки, онлайн ни заливат безброй търговски предложения с обещания за чудеса. Усмихнати красиви момичета чакат в дрогерии и аптеки, за да разкажат (понякога твърде настоятелно) за съвършенството на този или онзи продукт.

Ние няма да ви убеждаваме в нищо.

Избрахме да ви разкажем 8 неща за нашата марка и продукти – и ще ви оставим сами да прецените защо си струва да поверите грижата за вашата кожа точно на biotrade.

 

25 години доказване – ден след ден 

Зад гърба си имаме над четвърт век история – извървян път от първата ни лаборатория, от първия продукт, на чието етикетче бе отпечатано името “biotrade”. Ако ви е любопитно – беше семпло флаконче с вълшебния ни лосион против пъпки.

25 години… На такава възраст един човек в повечето случаи поема живота си в ръце, може би е на прага на родителството; обичал е, вкусил е вероятно и поне малко разочарование… разделил се е с някои илюзии, но дълбоко в себе си е все още по детски наивен.

За една компания обаче 25 години са си зряла възраст. Ако говорим с езика на нашата сфера – или откриваш уникалната си формула на съществуване (и буквално, и метафорично), или скоро никой няма дори да помни името ти.

Негово Величество Потребителят е единственият съдник в тази борба за естествен подбор, защото решава съдбата ни поне два пъти дневно – сутрин и вечер, пред огледалото. Ако сме изпълнили обещанията си, наш продукт ще намери отново място на тази тоалетка, нали така?!

Е, нашето име вече го познават на няколко континента – това би трябвало да е доста сигурно доказателство, че във „формулата“ biotrade сме сложили правилните съставки… и потребителите не спират да ни гласуват доверие.

 

Българска марка във Висшата лига на козметиката 

Честно казано, България може да се похвали с традиции в козметичния сектор – но в съвсем различен сегмент на бранша, касаещ предимно продукти с етерични масла. Родните ни производства имат достойно място, запазено по уравнението „рози, лавандула и лактобацили“. 

При все това, когато става дума за дерматологична козметика, ситуацията е много по- различна, защото в тази зона на „терена“ от десетилетия доминират френските марки. Достатъчно е да влезете в аптека и да се огледате за надписа „дермокозметика“ – той обикновено стои над голямата стена, където спретнато са подредени добре познати международни марки.

За незапознатите с индустрията ще е изненада, че на опаковките има десетки имена, но зад тях на практика стоят три или четири гигантски компании – класически корпоративни колоси. Това съвсем не е случайно!

Истината е, че един качествен дермокозметичен продукт се ражда в пресечната точка на медицина, козметология и най-модерните производствени технологии. За създаването му са необходими знания и научна работа, стратегия за дългосрочно развитие, и разбира се – инвестиции… 

Точно там, в тази сериозна компания, ще намерите и biotrade марка създадена, развивана, произведена в България. Принадлежаща на България. Конкурираща успешно мастодонтите в бранша.

Вярваме, че това заслужава адмирации.

 

Дермобранд, създаден от дерматолог – не, това не е тавтология

Ако трябва да се даде кратък отговор на въпроса какво отличава нашата дерматологична козметика от масовата, то бихме казали, че тя „разбира“ кожата и й помага да бъде здрава. 

В състава на  нашите продукти се влагат активни вещества, чиято роля е да повлияят върху конкретен проблем, да активират (или деактивират) специфичен процес. А кой познава процесите в кожата по-добре от един доказан дерматолог с близо три  десетилетия клиничен опит?

Смеем да твърдим, че всеки продукт с марката biotrade е рожба на усиления труд, знанията и уменията на нашия екип за развойна дейност, воден от основателя на компанията и действащ дерматолог д-р Найденов.

От онзи първи вълшебен лосион, до най-новия ни реструктуриращ крем – всяка формула е разработена от неговия интердисциплинарен екип съставен от химици, биолози, лекари и технолози.

Казано простичко, в нашата лаборатория науката, дерматологията и практиката са в пълна симбиоза.

 

Нуждите на кожата имат значение. Възрастта – не толкова

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло – и тя напълно отразява неговата възхитителна уникалност. Ако една жена има тънка и суха кожа, то и на 20, и на 50 основният приоритет за нея ще бъде интензивната хидратация и стимулирането на синтеза на колаген и еластин. 

На свой ред, мазната и склонна към акне кожа, независимо от възрастта на притежателя си, трябва да се обгрижва така, че производството на себум да бъде контролирано и акне бактерията да няма условия за развитие.

Нашият подход при създаването на ефективна дермокозметика започва с дефиниране на нуждата от специфична грижа – какво е необходимо да върши тя, за да възстанови баланса на кожата и да хармонизира процесите в нея.

Затова на флакон с марката biotrade няма да видите препоръка за възрастов диапазон на приложение, но винаги ще откриете прецизно описание на проблема, който искаме да решим с този продукт.

Следователно това могат да бъдат :

  • мазна кожа с гнойни пъпки
  • стари хиперпигментации
  • прекомерно изпотяване
  • напукани пети

Просто и разбираемо. Работещо.

 

Здравето е красота, но красотата не винаги е здраве

Тъй като в полето на дермокозметиката на дневен ред стои всъщност здравето на кожата, в biotrade сме безкомпромисни – и в продуктите, и в съветите си (дори с тях да не се харесаме особено на феновете на последните модни трендове и популярни блогъри).

Не можем да ви насърчим да преследвате маниакално шоколадовия тен – нито на слънце, нито в солариум. Ние знаем какви непоправими щети на клетъчно ниво нанасят ултравиолетовите лъчи и неуморно обясняваме, показваме и доказваме, че слънцезащитата трябва да се превърне в неотменна мантра на битието ни.

Съвсем не е случайно, че във всяка от основните серии козметика за лице на нашата марка присъства продукт с висок слънцезащитен фактор. Не можем да ви похвалим също и за старателно положения грим, целящ да прикрие пъпките и петната.

Но вероятно ще бъдем малко по-благосклонни, ако ни убедите, че поне вечер не забравяте да отстраните всички пластове макиаж. За целта предлагаме избор между цели 6 измивни продукта за лице с марката biotrade – просто не пропускайте тази стъпка, важна е!

В нашите формули няма нищо излишно. Няма модерни цветове. Няма фенси сферички с магия. Има само това, което е нужно на вашата кожа, за да бъде отново здрава, а следователно и красива.

 

Синергия: когато ефектът надхвърля очакванията 

„Синергия“ произлиза от гръцката дума – συνέργια, и означава „работят заедно“. Точно това е прецизният и деликатен механизъм, който залагаме на всяко ниво в нашите разработки.

Съставките работят заедно във формулите на продуктите, а продуктите работят заедно в рутините. С чиста съвест можем да кажем, че това е истинската ни запазена марка – нашето know-how.

Когато говорим за пълноценна рутина, подчертаваме, че 360-градусовата грижа е подход, който ще ви донесе най-много ползи. Като всичко в природата, и кожата ни се подчинява на желязна логика – тя трябва да е почистена, „напоена“ и „нахранена“ с адекватен коктейл активни вещества. 

Тук въпросът изобщо не е в баснословни суми и режим от 20 стъпки! Говорим за минималистична дзен рутина, с малко, но правилно подбрани продукти – простичка,  ефективна и гарантираща #nofilter селфи!

 

Добрият резултат: ангажимент и от двете страни

Дали продуктите biotrade работят? Смело отговаряме с „да“ и напомняме, че ние сме свършили половината от работата – създали сме уникални формули, произвели сме качествени продукти. Веднъж достигнали до вашата тоалетка обаче, те имат нужда от същата отдаденост – този път във ваше лице.

Спомнете си, че 25 години наблюдаваме хиляди хора, прилагащи терапиите на biotrade – и с абсолютна сигурност можем да твърдим, че винаги, когато те са изпълнявани усърдно и достатъчно дълго, ефектът е поразително добър.

Нека си признаем, че малцина са безкрайно методични и търпеливи, готови да посветят достатъчно време и усилия в името на заветната цел – справяне с акне, петна, пърхот…. Искаме идеални резултати. Искаме утре пъпките да ги няма, а петната – е, на тях им даваме срок до неделя, защото тогава сме на сватба!

Не става така. Не съществува чудодеен крем, който да нанесем нощес на лицето, и утре, като на магия, акнето да е само спомен. Това може да се случи, даже ви го обещаваме – но ще трябва да се постараете.

Да речем, че в крайна сметка победата се дължи 50% на нашите страхотни продукти, и 50% на вашите също толкова страхотни усилия!

 

Слушаме. Разбираме. Отговаряме

Носим си пъпките и подминаваме гневно огледалата. Покриваме с бретон петната на челото. Не сваляме сакото в офиса, за да не се видят мокрите подмишници… Пърхотът не личи на бялата тениска…

Ние знаем, че проблемите с кожата често хвърлят сянка върху самочувствието и самооценката ни – и това е напълно нормално. Кожата е винаги на показ, не можем да я сменим като чифт изцапани дрехи. Затова в подобна ситуация човек има нужда да бъде изслушан и разбран. Има нужда да зададе въпросите си и да получи отговори.

Всички тези 25 години от нашето развитие сме били в непосредствена близост до потребителите си – в дерматологичните кабинети, заедно с лекуващите специалисти, в аптеките, в здравните форуми. Научихме, че нашата експертиза е ценена, защото „превежда“ езика на кожата в разбираеми съвети и изпълними рутини, съобразени с всеки индивидуален случай.

За щастие в наши дни тази комуникация е още по-лесна в дигитална среда – чатове, социални мрежи, имейли. Те всички дават възможност в реално време да поискате от нас съвет и допълнителна информация, да ни дадете обратна връзка, а защо не и предложения за следващи разработки.

Екипът ни провежда ежедневни консултации с клиенти, проследява във времето резултатите от препоръчани терапии, актуализира подходящата за вас рутина, разяснява механизми на действие и съставки… Понякога пък, просто ви дава кураж да продължите в правилната посока.

 

Нека това са били 8 причини да помислите или преосмислите грижата за кожата си. 

biotrade е марката, която вярва, че тази грижа е отговорност, но и удоволствие – струва си да я опитате, нали?

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.

Остават 76.60 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
23.4 лв.