Бръчки и стареене на кожата

Бръчки и стареене на кожата

Първите признаци за стареене на кожата са появата на фини линии и бръчици около учите и устата, леко отпускане на кожата, поява на тъмни петънца, които нарушават свежия вид на лицето. Огромно значение за ускоряване на този процес имат прекомерното излагане на слънце, както и факторите на околната среда и стреса.
 

Продукти

Pure Skin Cleansing face foam

измивна пяна за лице

Pure skin е деликатна измивна пяна с азелаинова киселина, предназначена за кожа с разширени пори, черни точки и неравен тен. Нежно отстранява замърсяванията, стяга и почиства порите, премахва черните точки и изравнява общия тен. Не дразни и не изсушава кожата.

Без парабени

Без сулфати

Без алкохол

Хипоалергенен

Некомедогенен

Намокрете кожата и нанесете желаното количество пяна. Нежно масажирайте и изплакнете обилно с вода. Препоръчителна употреба - сутрин и вечер.

Важно: Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Азелаинова киселина - има противовъзпалително и антимикробно действие, нормализира процесите на кератинизация в космените фоликули.

За всеки тип кожа.

Нежно отстранява замърсяванията, без да дразни или изсушава кожата.

Стяга и почиства порите, премахва черните точки.

Изравнява общия тен.


Вашите въпроси и коментари