Бръчки и стареене на кожата

Бръчки и стареене на кожата

Първите признаци за стареене на кожата са появата на фини линии и бръчици около учите и устата, леко отпускане на кожата, поява на тъмни петънца, които нарушават свежия вид на лицето. Огромно значение за ускоряване на този процес имат прекомерното излагане на слънце, както и факторите на околната среда и стреса.
 

Продукти

Pure skin Сияен тен

ПРОМО ПАКЕТ

Пакетът съдържа:

Pure skin ексфолиращ тоник 60 мл + Pure skin cream 50 мл

PURE SKIN TONIC ексфолиращ тоник с 10% азелаинова киселина. Изглажда фините бръчки и свива разширените пориСъдържа Алфа- и бета- хидрокси киселини с нежно пилингово действие

 

PURE SKIN CREAM

Нежен, дълбоко хидратиращ крем за интензивна противостарееща грижа за нормална и суха кожа.
Отличен за употреба след ексфолиращ тоник Pure skin tonic. Успокоява и омекотява опънатата кожа и създава трайно усещане за хидратация и комфорт.

Pure skin tonic се нанася върху здрава, предварително измита само с вода и подсушена кожа 3 пъти седмично, вечер. При нужда може да се използва сутрин и вечер, всеки ден, до постигане на желаните резултати.При чувствителна кожа или при по-бурна първоначална реакция, да не се използва по-често от три пъти в седмицата.

Важно: Задължителна е употребата на слънцезащитен крем с много висок фактор на защита SPF 50+.

Съвет: При употребата на Pure skin  ексфолиращ тоник е добре да знаете, че той предизвиква лек химичен пилинг, при който е нормално кожата да се зачерви и след няколко дни да започне леко да се излющва. Действието на киселините се усеща като леко щипане и парене, което преминава до няколко минути. 

Не е препоръчително 30 мин преди и след употребата на Pure skin tonic да използвате други козметични продукти, тъй като те биха могли да направят нежелана реакция с киселините и да засилят или неутрализират тяхното действие.

Ако Вашата кожа реагира много бурно със силно зачервяване и сериозно излющване е добре да разредите нанасянията през по-големи интервали от време и да намерите Вашия комфортен график за употреба на Pure skin tonic.

Pure skin cream: Нанася се всяка вечер върху чисто лице или 30-40 минути след употреба на ексфолиращ тоник Pure skin.

Ако усетите необичайно продължително парене, сърбеж или получите зачервяване в следващите 24 часа, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Пакетът "Сияен тен" е предназначен за:

Суха, девитализирана кожа на лицето и деколтето

Кожа с видими несъвършенства - черни точки, разширени пори, тъмни петна и неравномерен тен

При провеждане на процедури химичен или лазерен пилинг

Pure skin tonic :

Изглажда фините линии и бръчки

Свива разширените пори

Премахва черните точки

Изравнява общия тен на лицето

В комбинация с Pure skin tonic, Pure skin cream  подпомага бързата реепителизация и ревитализация на кожата и неутрализира действието на киселините в него.

Хидратира в дълбочина и успокоява кожата.
 

Успокоява и омекотява опънатата кожа и създава трайно усещане за хидратация и комфорт.


Вашите въпроси и коментари