Безплатна доставка над 59 лв.

Остават 38.9 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
20.10 лв.

Погрижете се за сухите си стъпала

Погрижете се за сухите си стъпала

Грижата за сухите крака трябва да бъде ежедневна, така както всеки ден се грижим за лицето и ръцете си. Всекидневно миете, подсушавате и хидратирате лицето и ръцете си, защото е необходимо да ги поддържате в добро състояние и перфектен вид. Същото важи и за кожата на краката. Правилната грижа, ежедневната хигиена и хидратацията трябва да се превърнат във вашия „ритуал“ за красиви крака. За да накарате сухите си крака да се чувстват и изглеждат добре, спазвайте няколко прости стъпки всеки ден:

  1. Измиване
    Измивайте краката си грижливо с топла, сапунена вода. Избягвайте прекалено горещата вода, защото тя премахва естествения повърхностен защитен слой на кожата, като по този начин я пресушава.
  2. Подсушаване
    Подсушете краката си старателно, като обърнете специално внимание на кожата между пръстите. Тази зона е рискова за развитие на бактерии и гъбички, които обичат влажна и топла среда.
  3. Овлажняване и ексфолиация
    Поддържайте кожата на краката си добре хидратирана и премахвайте грубите, удебелени участъци с помощта на специален крем за пети и пемза. Ако не се грижите правилно за нея, поради ежедневните механични фактори като триене и натиск, рискувате да се появят различни натрупвания, които причиняват неудобства, а след това и болка. Това може да са мазоли, напуквания, кокоши трън, суха и удебелена кожа, които те компрометират способността на кожата да функционира правилно и да защитава тялото добре.

Използвайки Keratolin крем за пети в ежедневната си рутина, можете да разчитате на бърз и сигурен ефект – грубата кожа е премахната, а стъпалата ви са добре хидратирани и красиви.