Keratolin

Keratolin

Серията Кератолин е предназначена за интензивна хидратация на суха, груба и опъната кожа. Тя съдържа уреа в различни концентрации, която е естествена съставка на здравата кожа. Приложена върху кожата, уреата увеличава влагозадържащия й потенциал и така я рехидратира и омекотява.

Продукти

Keratolin Body

лосион за тяло с 8 % Уреа

Нежна хидратация и комфорт

Кератолин лосион за тяло е предназначен за бързо възстановяване на хидратацията при суха, сърбяща и опъната кожа. Осигурява ежедневно овлажняване и защитава кожата, като увеличава водното съдържание в епидермиса, възстановява защитната функция на кожата и я предпазва от вредните фактори на околната среда.

Кератолин лосион за тяло съдържа 8% Уреа, която дълготрайно регулира съдържанието на влага в кожата и създава усещане за комфорт и нежност.

Не съдържа парабени!

 

Нанасяйте Кератолин боди лосион два пъти дневно с нежни масажиращи движения върху сухите участъци на тялото. Ако е необходимо може да се използва и по-често. Особено ефективен при употреба след къпане. Подходящ за ежедневна употреба от деца и възрастни.

Кератолин боди лосион може да се използва като съпътстваща грижа при терапия на атопичен дерматит и псориазис.

 

Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

  • Уреа 8% - в тази концентрация уреата има силно хидратиращо действие

Суха, опъната, лющеща се и сърбяща  кожа

Интензивно овлажнява и дълготрайно регулира съдържанието на влага в кожата

Възстановява и омекотява

Облекчава сърбежа

Оставя кожата мека и нежна


Вашите въпроси и коментари