Грижа за краката

Грижа за краката

Продукти

Грижа за кракатаKeratolin  Foot Spray

Keratolin Foot Spray

Спрей против изпотяване на крака
Keratolin Foot

Keratolin Foot

гел за мазоли и кокоши трън
Keratolin Foot 10%

Keratolin Foot 10%

Хидратиращ крем за крака

Keratolin Foot 25%

Keratolin Foot 25%

крем за напукани пети
Keratolin foot 40% Urea

Keratolin foot 40% Urea

гел за удебелена кожа и нокти
Maxi Balm

Maxi Balm

балсам за нокти

Odorex Foot

Odorex Foot

спрей против изпотяване на крака
Odorex Foot спрей + Odorex Deo рол-он

Odorex Foot спрей + Odorex Deo рол-он

рол-он против изпотяване + спрей против изпотяване на крака