Грижа за краката

Грижа за краката

Продукти

Keratolin Foot

гел за мазоли и кокоши трън

Бързи резултати за 7 дни!

Кератолин Фут за мазоли е специален гел за премахване на мазоли, втвърдена кожа и кокоши трън. Ежедневното му приложение за период от 7-10 дни осигурява бързо и ефективно премахване на удебелена кожа, както и на натрупаните мъртви рогови клетки.

Без парабени.

 

15 ml

Всяка вечер, в продължение на поне 7-10 дни, след измиване и подсушаване на кожата, намажете засегнатия участък (мазол, кокоши трън) обилно и покрийте с лепенка. На следващата сутрин измийте обилно с вода. След третия ден започнете да премахвате механично (с пила или пемза) отделената кожа и след това нанасяйте гела, като повтаряте процедурата до пълното възстановяване на кожата в следващите дни. Ако до 20 дни не настъпи подобрение се консултирайте с дерматолог.

Да не се използва върху възпалена или увредена кожа!

Продуктът не е подходящ за деца под 3 години!

Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

  • Млечна киселина - Алфа-хидрокси киселина, която ускорява процеса на излющване, ограничава развитието на бактерии и стимулира растежа на нови клетки.
  • Салицилова киселина - Бета - хидрокси киселина, която стимулира по-бързото излющване на кожата.
  • Гликолова киселина - Алфа-хидрокси киселина, която стимулира процеса на ексфолиране и клетъчната регенерация.

 

 

 

При мазоли, кокоши трън и някои видове брадавици

 

Интензивно излющва натрупания слой мъртва кожа

Премахва кокоши трън и мазоли


Вашите въпроси и коментари