Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл
НОВА ФОРМУЛА
Най-продаван

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие

30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.
-
+
Индивидуална онлайн консултация
Безплатна доставка над 100 лв. | Сигурно плащане
Комплимент мини продукт към всяка поръчка

За кожа с упорити хиперпигментации

За лице и тяло

Тройно активен крем за изсветляване на упорити тъмни петна, трудноповлияващи се от стандартните схеми на третиране на хиперпигментации – петна от слънце, пигментирани петна и белези от акне, петна от бременност или изгаряния, възрастови петна, лунички.

Формула от ново поколение, която изсветлява резистентни пигменти петна, изравнява и подобрява общия тен на кожата. Благодарение на комбинацията от високоефективни съставки, осигурява едновременно противовъзпалителна и антиоксидантна защита.

Иновация в грижата за кожа с пигментни нарушения, базирана на разработената от biotrade концепция за Cellular Senescence Remodeling Complex – CSRC. Обновените формули на активните продукти Melabel съдържат мощни антиоксиданти в комбинация с доказано работещи депигментиращи съставки, които изсветляват и подмладяват кожата на клетъчно ниво.

Подходящ при:

  • Трудноповлияващи се тъмни петна
  • Интимни зони с хиперпигментации
  • Пигментирани подмишници

Действие

  • Изсветлява упорити хиперпигментации
  • Регулира процесите на меланогенезата
  • Изравнява и подобрява общия тен

Начин на употреба

  • Нанасяйте всяка вечер върху участъците с пигментни петна за минимум 4 седмици.
  • Задължителна е употребата на слънцезащитен крем с SPF 50+!
  • При дискомфорт, зачервяване и / или сърбеж, преустановете употребата на продукта. Ако симптомите не отзвучат до 3 дни, консултирайте се с дерматолог!

Съставки

aqua, niacinamide, azelaic acid, 3-o-ethyl ascorbic acid, panthenol, propylene glycol, squalane, caprylic/capric triglyceride, tocopheryl acetate, glycerin, arachidyl alcohol, phenoxyethanol, 4-butylresorcinol, polyacrylamide, behenyl alcohol, xylitylglucoside, glyceryl stearate, peg-100 stearate, anhydroxylitol, c13-14 isoparaffin, arachidyl glucoside, parfum, hexylresorcinol, xylitol, laureth-7, ethylhexylglycerin, linalool, geraniol

Активни съставки

  • 4-butyl resorcinol и Hexyl resorcinol – Намаляват активността на ензима тирозиназа, който преобразува аминокиселината тирозин в меланин. По този начин се повлиява производството на меланин и се редуцира появата на хиперпигментации.
  • Ниацинамид – Противовъзпалително, възстановяващо и мощно антиоксидантно действие. Намалява тъмните петна, подобрява структурата на кожата, озарява и изравнява общия тен.
  • Азелаинова киселина – Изсветлява и изравнява тена, като действа ефективно при избелване на пост-възпалителни хиперпигментации и мелазма. Има силен ефект на подтискане на меланогенезата, нежно ексфолиращо действие и стимулира регенерацията на кожата.
  • 3-O-Ethyl Ascorbic Acid – Vitamin C– Мощен антиоксидант, който стимулира производството на колаген, изсветлява тъмните петна, озарява тена и подмладява кожата.

Не съдържа

Free from
Парабени
Free from
Не се тества върху животни

Често задавани въпроси

Мога ли да избеля тъмните кръгове под очите си с крем Melabel Forte?

Не, продуктите от серията Melabel Brightening не са подходящи за тази цел, тъй като тъмните кръгове под очите не са хиперпигментации. Не препоръчваме да се нанасят в зоната на околоочния контур.

Задължително ли е да използвам слънцезащитен продукт по време на терапия с Melabel Brightening ?

Надеждната слънцезащита е абсолютно задължителна по време на терапия с Melabel Brightening. Изсветляващите продукти правят кожата фоточувствителна и съответно увеличава риска от поява на нови пигментации и фиксиране (задълбочаване) на старите. Затова използването на активните продукти от серията Melabel Brightening (нощен крем, Forte крем, тоник) задължително се съчетава с надеждно слънцезащитно средство (SPF 50+) през деня, което се нанася през около 2 часа.

Може ли Melabel Brightening да се използва за избелване на естествения тен на кожата?

Продуктите Melabel Brightening са разработени за борба с меланинови аномалии, като хиперпигментации, получени вследствие на слънчево изгаряне, бременност, а също и сенилни (старечски) петна. Тъй като продуктите влияят върху производството на меланин, при прилагане дълго време, е възможно леко изсветляване на естествения тен на кожата.

Мога ли да използвам крем Melabel Forte през лятото?

Продуктите за интензивна изсветляваща грижа, какъвто е крем Melabel Forte, се прилагат само вечер и ако се използват през пролетта и лятото, изискват задължително висок фактор слънцезащита през деня (нанасяна през 2 часа при продължителен престой на открито).

Подходящо ли е да ползвам крем Melabel Forte по време на бременност?

Крем Melabel Forte, както и другите активни продукти от серията (Melabel нощен крем и Melabel тоник), могат да се използват по време на бременност и кърмене с повишено внимание, тъй като в този период кожата също е по-чувствителна вследствие на хормоналните промени в тялото. Изключително важно е да подберете един активен продукт Melabel за нощна грижа, който да прилагате самостоятелно вечер, а сутрин и през деня задължително да се нанася надеждна слънцезащита (SPF 50+).

Нормално ли е да усещам парене след нанасяне на крем Forte?

Нормално е след нанасяне на крем Melabel Forte да усещате парене или пощипване в третираните зони, защото активните продукти (Melabel Forte, Melabel нощен крем и Melabel тоник) от тази серия съдържат козметични киселини. Имайте предвид, че усещането за парене трябва да отшуми за 10-15 минути. Ако забележите сериозно раздразнение или възпаление, спрете употребата на продукта и се консултирайте с дерматолог.

Ревюта

9 отзива за Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие

Напиши ревюто си тук

Добави ревю
  1. Елиана

    Здравейте, крема действа ли срещу петна от пъпки от акне по лицето, но не кафяви, а червени.

    • biotrade

      Здравейте, Елиана,

      При наличие на червени остатъчни петна от пъпки препоръчваме продукта Acne Out възстановяващ крем SPF30.

  2. Анелия

    Здравейте! Подходящ ли е този крем при доста тъмни петна, получени от пъпки покрай бикини зоната и при петна по краката, получени отново от пъпки?

    • biotrade

      Здравейте,
      Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие може да се прилага и за изсветляване на кафяви петна по тялото, но задължително със слънцезащита, ако зоните се излагат на слънце.

  3. Виолета

    Питане?

    Здравейте! За пигментни петна трябва ли да ползваме всички продукти, за да има ефект!

    • biotrade

      Не е необходимо да използвате всички продукти, а внимателно да подберете рутина, която включва измиваща грижа, активна грижа и хидратация със слънцезащита. Важно е да знаете, че активните продукти – нощен крем Melabel, крем Melabel Forte и тоник Melabel не се ползват едновременно. Препоръката е да се подбере само един от тях, в зависимост от пигментациите и да се ползва само вечер. През деня задължително се прилага крем с висок слънцезащитен фактор, който се подновява през 2 часа при продължителен престой на открито. Такъв продукт от нашата серия е дневен крем Melabel SPF50+. Ако желаете, за да препоръчаме оптимална комбинация от продукти, можете да ни пишете за лична консултация с повече информация за пигментните петна – от колко време ги имате, къде са разположени и т.н.

  4. Валерия

    Здравейте! При разнасяне върху цялото лице, проблем ли е ако попадне крем върху бенки?

    • biotrade

      Здравейте, Валерия,
      Отговорът на този въпрос зависи от това какъв тип са бенките – плоски, надигнати, тъмно пигментирани или по-бледи и малки. Винаги е добре да видим конкретната зона, за да бъдем максимално прецизни в отговора.
      Без да знаем как изглеждат Вашите бенки, не бихме могли да дадем ясна препоръка. При по-големи и тъмни бенки, съветът на специалистите е да се избягва всякакво дразнене – било то механично или химично. Препоръчваме Ви да се консултирате с дерматолог.

  5. Теодора

    Бременност и пигментация

    Здравейте, интересува ме дали мога да използвам продукта по време на беременност или да изчакам да родя? В момента ползвам Pure Skin SPF 50+ и съм исключително доволна, но петънцата по лицето се засилват. Благодаря!

    • biotrade

      Крем Melabel Forte може да се използват по време на бременност и кърмене, но с повишено внимание, тъй като в този период кожата е по-чувствителна поради хормоналните промени, които настъпват в тялото. Нанася se на чиста и подсушена кожа само вечер, като се избягва зоната под очите. Не се комбинира с други кремове, особено за изсветляване. Възможно е да усетите пощипване или парене след нанасянето на кремa, което е нормално, тъй като съдържа козметични киселини. Първоначално стартирайте постепенно – ползвайте го през вечер и следете как се толерира от кожата. Ако се толерира добре, го включете всяка вечер. Изключително важно е крем Melabel Forte да се прилага в комбинация с надеждна слънцезащита (SPF 50+) през деня. Кремът с фактор задължително трябва да се подновява през около 2 часа при продължителен престой на открито. От нашите продукти кремът Melabel дневен е много подходящ за постоянно ползване, тъй като предлага хидратация и висока слънцезащита (SPF 50+).

  6. Anna

    Vupros

    Zdraveite dnes poluchih krema,interesuva me nanasqneto.Raznasq li se na zasegnatoto mqsto da popie ili samo se nalaga vurhu petnata.

    • biotrade

      Здравейте,
      Крем Melabel Whitening Forte може да бъде нанасян както на цялото лице, така и само върху проблемните участъци. Продуктът не се нанася в зоната под очите. Ако пигментните петна са повече и обхващат по-обширни зони, бихте могли да го нанасяте на цялото лице, а ако са по-малки и фиксирани в една зона – само върху нея. Задължително през деня ползвайте крем с висок слънцезащитен фактор върху цялото лице и го подновявайте през 2 часа, когато сте на открито.

  7. Виви

    Здравейте!Може ли да се използва върху цялото лице или само върху петната

    • biotrade

      Здравейте!
      Крем Melabel Whitening Forte може да се нанася и върху цялото лице, без зоната на околоочния контур. Продуктът се прилага само вечер, а сутрин и през деня задължително се нанася крем с висок слънцезащитен фактор.

  8. Десислава

    Разкошен крем!

    Крема закупих от аптека в Банско късметче случайно
    . Влязох да питам за един крем, който е 2 пъти по- скъп от този. За мое щастие го нямаше, защото аптекарката ми показа този и ме увери, че много дерматолози го предписват. Именно това ме накара да реша дя си го купя, защото бях скептична към български продукти… И така вече днес е 5 ден, откакто го ползвам и резултатът който имам да момента е УНИКАЛЕН! Този крем работи!!! Изчисти ми почти всички петънца само за 5 дни. Ще продължа да го ползвам и ще споделям мнение с вас. Само искам да ви кажа, че на втория ден ат употребата му усетих кожата си па бистра и овлажнена и поръчах измивания пяна, Тоника и слънцезащитния дневен крем. Ползвам комплексно сега всички продукти, като този крем ползвам вечер , а слънцезащитния през деня! Пробвайте няма да сбъркате !

  9. Йоана

    Най-ефикасният избелващ крем за лице

    Кожата ми е много светла и чувствителна – през лятото не почернява и изключително лесно се появяват раздразнения. От редовното обезкосмяване ми се появиха множество врастнали косъмчета по подбедриците, от които ми останаха упорити тъмни петна. Открих как да предотвратя появата им, но нищо нямаше ефект срещу вече появилата се пигментация – пробвах всичко, за което чух, и от аптеките и със съставки от кухнята. Дерматолози ми казваха, че петната ще изчезнат след няколко години, но мен това не ме устройваше, защото бяха много на брой и силно забележими заради светлата ми кожа. Докато пробвах различните мазила, прекарах две лета без да обуя нещо различно от дълги дънки, защото се чувствах некомфортно да покажа кожата си, но за жалост дори след две години петната си седяха също толкова тъмни колкото когато се появиха. Не помня как открих този крем, пробвах го без да очаквам резултати, защото беше доста по-евтин от голяма част от нещата, които вече бях използвала. За един месец петната, които не се повлияха от нищо друго, бяха почти изчезнали. Ползвах го само вечер и в края на втория месец нямаше помен от каквато и да е хиперпигментация. Паралелно с този проблем имах и акне по гърба. От него също останаха такива упорити тъмни петна. След като видях колко добре се повлияха краката ми, ползвах този крем и за гърба си – отново по веднъж на ден. Този път резултатът беше постигнат за по-малко от два месеца. Изключително щастлива съм, че попаднах на крема. Не мога да предположа колко още щях да се боря с тези хиперпигментации, ако не го бях открила.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

131642|Acne Out тройно активен крем с Ретинол, Азелаинова киселина и Ниацинамид против пъпки и белези от акне

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.
acne out измиваща пяна
21.30 лв.
17.04 лв.
150 мл
-
+

Остават 82.96 лв. до безплатна доставка

Междинна сума:
17.04 лв.