Общи условия
Начало / Общи условия

Общи условия

Условия на поръчка

Продукти на Биотрейд може да закупите по следните начини:

 • В най-близката аптека - вижте актуален списък с аптеки, които предлагат нашите продукти
 • Онлайн в уебсайта на Биотрейд, biotrade.bg - за получатели в България
 • На телефон  02/8685572 или  02/4896138
 • В офиса на адрес: София, кв.Младост 1, ул."Въртопо" № 24, работно време 9.00 - 18.00ч
   

Поръчки в уебсайта:

 1. Изберете продукт и натиснете бутона Поръчай - продуктът се добавя към поръчката Ви и можете да продължите да разглеждате продукти.
 2. След като завършите с избора на продукти, натиснете линка Плащане под Вашата поръчка. Проверете дали поръчката отговаря на Вашия избор по вид и количество. Ако искате да направите промяна - въведете ново количество (брой) продукти и натиснете бутон Преизчисли.
 3. Ако имате ваучер или промо код попълнете номера в определеното поле и натиснете бутон Преизчисли , за да видите точната сума на поръчката си. Промоционални пакети и други намалени продукти в сайта не подлежат на допълнителна отстъпка с промо код. За да продължите, натиснете бутон Запази и продължи.
 4. Следваща стъпка е попълване на детайлите за доставка, където е необходимо да предоставите пълни и точни данни за датата, часа и адреса на доставка. За да продължите напред - натиснете бутон Запази и продължи.
 5. Изберете начин на плащане. Маркирайте полето "Съгласен съм с всички условия на поръчка в Биотрейд" и натиснете бутон Запази и продължи.
 6. Проверете посочените от Вас детайли за доставка и плащане. Ако желаете да направите корекции, натиснете линка "Предишна стъпка". За да изпратите поръчката, натиснете бутон Поръчвам.
 7. Поръчки направени след 14ч. се обработват на следващия работен ден.
 8. Поръчки без попълнени име и фамилия, телефон за връзка, пълен и точен адрес няма да бъдат обслужвани.
 9. Всички поръчки се изпращат след потвърждаване от страна на клиента в телефонен разговор с представител на Отдел "Логистика" на Biotrade Cosmeceuticlas. Ако клиентът не може да бъде открит на посочения телефонен номер в рамките на 1 седмица, поръчката автоматично се анулира.

 

Акции с промоционален характер важат само за физически лица!
Един клиент има право да закупи максимум 3 броя от един и същ продукт.
Продуктите не могат да бъдат препродавани на трети лица!

Условия на доставка

Биотрейд може да достави избраните продукти на посочен от Вас адрес. Поръчките, направени до 14ч. в работни дни, ще могат да бъдат обработени същия ден и могат да бъдат доставени на посочената от Вас дата. Поръчките, направени след 14ч, ще бъдат обработени в следващия работен ден.

При акции с промоционален характер поръчките се обработват от 5 до 10 работни дни.

Транспортните разходи за доставка, ще се калкулират в цената на поръчката. За поръчки на стойност над 50 лв., направени извън ценови промоционални кампании, доставката е безплатна.

Работим с куриерска фирма "Спиди". 

Цени за доставка:

 • Икономична доставка  - 2 раб. дни в рамките на България за пратка до 1 кг - 3.80 лв.
 • Икономична доставка  - 2 раб. дни в рамките на  България за пратка над 1 кг - начислява се допълнителна сума върху фиксираната от 3.80 лв.

Ако сте направили поръчка чрез куриер и тя не е в добър вид, когато я получите, моля върнете я на куриера още при получаването и не я плащайте! Пратките са застраховани и куриерската фирма носи отговорност за доброто им транспортиране. Ние ще Ви изпратим нова поръчка.

Поръчки без попълнени име и фамилия, телефон за връзка и пълен и точен адрес няма да бъдат обслужвани.

Условия на плащане

Поръчаните продукти можете да заплатите по следните начини:

 • В брой в офиса на Биотрейд
 • Авансово, по банков път
 • При доставка на куриер, с наложен платеж
 • Онлайн през ePay.bg - с дебитна или кредитна карта

Защита на лични данни

Декларация за поверителност

Под лични данни се разбира всякаква предоставена информация, чрез която се идентифицира физическо лице. Това е информацията, по която лицето може да бъде идентифицирано, пряко или непряко, по-точно чрез ЕГН или на един или повече параметри от неговата физическа самоличност – умствена, икономическа, психологическа, социална или културна.

Данните, които предоставяте при поръчка на нашият сайт се използват само и единствено с цел обработка на заявката, която сте направили и нейното доставяне до желаното от Вас място.

„Биотрейд България“ ООД с ЕИК: 131498703 и адрес седалище: гр. София, ул. Въртопо 24 събира и обработва лични данни на потребителите в ролята си на Администратор на лични данни и е регистриран в комисията на защита на личните данни (ид. номер: 281653) от 01.07.2011.

Личните данни на всяко физическо лице ще бъдат съхранявани от базата данни на „Биотрейд България“ ООД в срок от 2 месеца.

С отказ от съгласие „Биотрейд България“ няма как да обработи Вашата поръчка, тъй като няма да разполагаме с Вашите данни, като адрес и име. Бихте могли да се сдобиeте с нашите продукти като посетите офиса ни или аптеките, в които се предлага нашaтa продуктова гама.

Бихме желали да Ви уведомим, че винаги може да направите заявка Вашите лични данни да бъдат заличени от нашата база , дори преди изтичането на двата месеца, които сме посочили.

Вариантите, чрез които можете да се откажете от съхранение на личните си данни са два:

 1. Попълване на формата за контанкт с нас, като в полето “съобщение *“ запишете, че желаете да се откажете от съхранението на Вашите лични данни;
 2. Писменна декларация (свободен текст), която да изпратите до офиса ни в град София, ул. Въртопо 24.

„Биотрейд България“ ООД гарантира сигурността на данните на всички клиенти и че те не се предоставят на трети страни освен в случаите, в които са необходими за доставка на закупен от Вас продукт или законо-упълномощените лица.

„Биотрейд България“ ООД няма да поиска информация по телефона или електронната Ви поща относно номера на Вашата кредитна/дебитна карта, данните от Вашата банкова сметка или друга лична информация. Всяко подобно искане по телефона или имейла Ви трябва да бъде игнорирано.

Данните, които Вие може да предоставите са: име, презиме, адрес, имейл адрес и телефонен номер, име на получателя на поръчката (адреси и телефонни номера) и финансови данни.

Декларацията за поверителност е част от Общите условия на този сайт и като такава тя трябва да бъде прилагана и тълкувана според законите на Република България.

Право на връщане

На основание чл.50 от ЗЗП, физическо лице, което има качеството потребител по смисъла на ЗЗП, в срок от четиринадесет дни от датата на доставка има право без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от направената поръчка. Срокът за отказ е 14 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките. За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за Вашето име, адрес , телефонен номер и електронна поща, и за решението си да се откажете от поръчката с недвусмислено писмено заявление по e-mail. За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора. Ако се откажете от настоящата поръчка, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата на получаване на стоките обратно. Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната транзакция, освен ако Вие изрично не се съгласите за друг начин; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас. Необходимо е да ни изпратите обратно стоките за Ваша сметка, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който сте ни информирали за отказа си от настоящия договор. Срокът се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок. Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките. В случай на отказ от поръчка, стоката трябва да бъде върната в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана. При неизпълнение на тези условия запазваме правото си да откажем да приемем върнатата стока и да не възстановим сумата, платена от Вас.