Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Odorex Deo: промо пакет 2 х рол-он против изпотяване промо комплект
Пакетна цена
Най-продаван

Odorex Deo: промо пакет 2 х рол-он против изпотяване

промо комплект

(5 клиентски отзива)
31.90 лв.
-
+
Индивидуална онлайн консултация
Безплатна доставка над 100 лв. | Сигурно плащане
Комплимент мини продукт към всяка поръчка

Решение при прекомерно изпотяване и неприятна миризма на подмишници и длани с действие до 10 дни

 

Съдържа: 2 х Odorex Deo рол-он 40 ml

Промо комплектът съдържа:


 • Odorex Deo е рол-он против изпотяване и неприятна миризма на подмишници и длани, който осигурява до 10 дни защита само след едно нанасяне. Уникалният механизъм действа само върху свръхактивните потни жлези, без да влияе върху общата терморегулация. Използва се по схема, съобразена с ритъма на вашия организъм. По желание можете да го комбинирате с парфюми, дезодоранти и сапуни, които не влияят върху ефекта му. Ефикасен и икономичен продукт.

Действие

 • Предпазва от изпотяване за 10 до 14 дни
 • Премахва неприятната миризма
 • Не нарушава терморегулацията
 • Не оставя петна по дрехите

Начин на употреба

 • Преди първа употреба вечер измийте подмишниците със сапун и вода и се уверете, че са идеално подсушени, след което нанесете рол-она. На сутринта изплакнете с вода. Повторете процедурата 3 поредни вечери върху здрава, измита и добре подсушена кожа.
 • За подържане на ефекта след това прилагайте веднъж на всеки 7 до 14 дни според личната ви схема. Например, ако след първата употреба се появи изпотяване на 10-тия ден, прилагайте Odorex Deo веднъж на всеки 9 дни. В този интервал можете да използвате парфюми, дезодоранти и сапуни, тъй като те не влияят на ефикасността на рол-она.

 

Важно:

 • Не е необходимо да използвате Odorex Deo всеки ден!
 • Винаги преди нанасяне на продукта подсушавайте идеално мястото на третиране.
 • В деня на прилагане не планирайте обезкосмяване.
 • Прилагайте Odorex Deo само върху здрава и ненаранена кожа и поне 24 часа след обезкосмяване на мишниците.
 • Не използвайте продукта, ако имате свръхчувствителност към алуминиеви соли.
 • Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до 3 дни, консултирайте се с дерматолог.

Съставки

aqua, alcohol, aluminum chloride, glycerin, hydroxyethylcellulose, parfum

Активни съставки

 • Aluminium chloride / алуминиев хлорид – предпазва от изпотяване
 • Glycerin / глицерин – омекотява, овлажнява и повишава еластичността на кожата, предпазва я от изсушаване и повишава защитната й функция
 • Methenamine / метенамин – антибактериална съставка с широк спектър на действие

Не съдържа

Free from
Парабени
Free from
Не се тества върху животни

Често задавани въпроси

Как работи ODOREX?

ODOREX работи толкова ефективно благодарение на активната си съставка Aluminium Chloride Hexahydrate, която влиза в контакт с кератина и влагата в свръхактивните потни жлези. Там, в каналчето на потната жлеза се образува гелообразна запушалка, която сигнализира на нервната система да спре отделянето на пот в тази пора. Така се намалява свръх-продуцирането в третираната зона. Тапичката изчезва постепенно в рамките на 7-10 дни, вследствие на естествения процес на излющване на кожата. Ето защо Odorex трябва да се нанася повторно при появата на първите признаци на изпотяване. 

Коя е основната съставка на ODOREX - рол-он и спрей?

Основната активна съставка в спрей и рол-он Odorex Aluminium Chloride Hexahydrate.

Защо трябва да нанасям Odorex преди лягане?

Нощно време вие и вашите потни жлези сте много по-спокойни и по-малко активни. Благодарение на товагелообразната тапа се формира много по ефикасно, а дразненето на повърхността на кожата, което влагата предизвиква, не се появява. 

Колко продукт трябва да нанеса?

Ако използвате ODOREX ROLL ON две нанасяния нагоре и надолу с рол-она само в зоната, където обикновено израстват космите, е напълно достатъчно. Отново, при първо използване на продукта, се започва с три последователни вечери. 

Унищожава ли Odorex Deo потните жлези?

Не, те просто са “в почивка”. След като прекратите употребата на Odorex за повече от 10 дни, изпотяването отново се завръща и потните жлези възстановяват естествената си функция. Окончателното спиране на продукта води до прекратяване на неговото действие и ако обилното изпотяване се възобнови трябва да започнете Odorex по първоначалната схема на приложение.

Каква е разликата между дезодорант и антиперспирант?

Дезодорантът премахва само миризмата, докато антиперспирантът намалява изпотяването. Антиперспирантите са най-ефективното и достъпно средство за справяне с прекомерното изпотяване и хиперхидрозата. 

Odorex е серия антиперспиранти, които са подходящи за хора с умерено до тежко изпотяване на длани, мишници и крака. 

Може ли антиперспирантът да предизвика дългосрочен здравословен проблем?

Не, не може. Може би сте срещали в интернет мнения, че антиперспирантите с алуминиеви соли са вредни или могат да предизвикат дори рак или Алцхаймер. Всички медицински клинични проучвания, направени в последните десетилетия, не откриват категорична връзка между използването на алуминиеви соли и развитието на някое от гореспоменатите заболявания.  

За повече информация може да прочетете следните източници: 

Canadian Cancer Society 

Alzeheimer’s Canadian Society 

International Hyperhydrosis Society 

Каква е разликата между Odorex Deo спрей и рол-он?

Няма разлика в състава на спрей и рол-он – различават се единствено по това, че рол-онът е под формата на много лек гел . Можете да изберете вариантът на приложение, който Ви е по-удобен за употреба. 

Какво да направя ако получа раздразнение на кожата от Odorex?

Спрете употребата на Odorex докато кожата се успокои и след няколко дни опитайте отново, като се уверите, че кожата е напълно суха, няма рани по нея и не сте се обезкосмявали в последните 48 часа. 

Кожата на подмишниците ми се зачерви и обели след нанасяне на ODOREX, възможно ли е да е реакция?

Възможно е да се получи алергична реакция, ако Вашата кожа има непоносимост към някоя от съставките на продукта. Другата възможна причина е неправилна употреба на антиперспиранта. При парене, сърбеж и/или зачервяване, спрете употребата на продукта за няколко дни, за да се възстанови третираната зона. Ако оплакванията не отшумят до 4-5 дни, консултирайте се с дерматолог. 

Как да нанасям Odorex, за да не получа раздразнение?

Odorex Deo/Foot се прилагат само вечер върху здрава и суха кожа.  Две напръсквания или разнасяния на ролона в зоната на окосмяването под мишниците са напълно достатъчни, за да се получи нужния ефект. Оставете продукта да изсъхне свободно и тогава облечете дреха. В противен случай Odorex ще попие в текстила и няма да имате желания резултат.  

Когато се третират стъпалата напръскванията може да са 3. 

На следващата сутрин третираната зона се измива обилно с вода. 

При първоначална употреба Odorex се нанася три поредни вечери, за да се постигне оптимален резултат. След това Odorex се използва веднъж на 7-10 дни или при първи признаци, че  се появява изпотяване. 

Ако кожата е влажна е възможно да се получи раздразнение – щипане, сърбеж или парене, които трябва бързо да отшумят. За да сте напълно сигурни, че кожата е суха, можете да използвате сешоар на студена степен. 

Мога ли да ползвам Odorex Deo по време на бременност и кърмене?

Да, всички продукти от серия Odorex могат да се ползват по време на бременност, при стриктно спазване на инструкциите за употреба. 

Odorex deo може да се използва и по време на кърмене, но трябва да се внимава, да не попаднат остатъци от продукта по ръцете и/или в устата на бебето. Сутрин задължително измивайте хубаво цялата зона на подмишниците и гърдите с вода. 

Може ли ODOREX да се използва от деца?

Odorex Deo може да се ползва от деца над 11-12 години, под надзор на родител, за да се спазват точно инструкциите за приложение. С навлизането в пубертета започва изпотяването и неприятната миризма и това е момента, в който може да се започне употребата на антиперспирант. 

Мога ли да използвам Odorex Deo върху дланите си?

Да, Odorex Deo може да се ползва при изпотяване на дланите. 

Мога ли да използвам Odorex Deo на гърба си?

Да, можете да използвате Odorex Deo за тази зона.

Появи ми се сърбеж след ползване на Odorex Deo, на какво се дължи това?

Сърбежът често се дължи на наличие на влага по кожата. Съветът ни е преди нанасяне на Odorex deoда оставите поне 2 часа интервал след къпане, за да може кожата да е напълно суха. Ако усещате, че има остатъчна влага, трябва да подсушите кожата допълнително, като най-удобно е да използвате сешоар на студена степен. Друга възможна причина за сърбеж, е използването на продукта в рамките на 72 часа след епилация/бръснене. 

Възможно ли е да започна да се потя по-рано от 10-ия ден?

Да, при някои хора ефектът трае по-кратко време – например 7-8 дни, защото зависи от индивидуалния метаболизъм, който е различен за всеки организъм. Това не означава, че Odorex не работи, а е индикация, че периодът между нанасянията на продукта трябва да е по-кратък – например веднъж на 7 дни.  

Може ли Odorex Deo да се ползва продължително?

Продуктът е напълно безопасен за продължителна употреба, ако се прилага правилно съгласно инструкциите. Не го използвайте, ако имате доказана непоносимост към алуминиеви соли. 

Мога ли да ползвам ODOREX всеки ден?

Не, не препоръчваме Odorex Deo да се прилага всеки ден. Има специално описана схема, която гарантира оптимален ефект, без нужда от ежедневно приложение. 

Мога ли да използвам парфюм?

ДА, можете да използвате любимия си аромат под каквато форма желаете.

Къпането намалява ли ефекта на ODOREX?

Не, по никакъв начин къпането и използването на душ гел или сапун не намаляват действието на Odorex. 

Продуктът против изпотяване има ли аромат?

Продуктите от цялата серия не са предназначени за ежедневно ползване и нямат аромат. Можете да ги ползвате в комбинация с любимия си парфюм.

 

Ревюта

5 отзива за Odorex Deo: промо пакет 2 х рол-он против изпотяване

Напиши ревюто си тук

Добави ревю
 1. Жасмин

  Консултация

  Имам питане закупих продукта .Но ме пари или нещо подобно като го намажа .Да не се изпотявам .Но това чувство е много гадно .За трети път го слагам и всеки път е едно и също .Каква ли е причината ?

  • biotrade

   Здравейте, Жасмин,

   Най-често появата на сърбеж или парене се дължи на остатъчна влага в третираната зона. Необходимо е старателно да подсушавате подмишниците преди да нанесете Odorex. Можете да го направите като използвате сешоар за коса на студената степен за обдухване.

   За повече подробности за това как да използвате правилно продуктите от серията Оdorex, можете да прочетете нашата специално създадена за целта страница – Odorex – дълготраен контрол над прекомерното изпотяване

   Ще се радваме да съдействаме с подробно обяснение или консултация за състоянието Ви и в нашия чат на biotrade от 9:00 до 18:00.

 2. Ирина

  Ползвам продуктите вече 8-9 година. Заслужава си всяка стотинка.

 3. Ирина

  Не се изпотявам под мишниците, но този сърбеж ме полудява и се зачервяване.

  • biotrade

   Здравейте, Ирина,

   Най-често появата на сърбеж се дължи на остатъчна влага в третираната зона. Препоръката е старателно да подсушавате подмишниците преди нанасяне на Odorex.

   Ще се радваме да съдействаме с подробно обяснение или консултация за състоянието Ви. Можете да се свържете с нас в чата на biotrade от 9:00 до 18:00.

 4. Петър Илиев

  Много як ролон

  Много ме кефи ролон-а, защото веднага спирам да се потя и има дълъг ефект. Направо не вярвах в началото и си го купих от аптеката почти напук. Сега съм много доволен, ползвам го лятото по-често – на 5-6 дни, особено като тренирам, а зимата може и по-дълго време. В същото време, като спортувам, си се потя както преди, но не мириша толкова. Супер як е!

 5. Радослава Илчева

  Препоръчвам :)

  Продукта е много добър, ликвидира неприятната миризма,ползвам го по схемата, НО през лятото след нанасяне ми се зачервяват и подсичат мишниците.Това определено ми носи дискомфорт, налага се да нанасям пенатен крем, за да успокоя кожата.

  • Ева от Biotrade

   Здравейте, Радослава!
   Много се радваме, че продуктът ви харесва. Моля обърнете внимание, че мястото на прилагане трябва да е перфектно подсушено, за да нямате неприятни усещания.
   Ако проблемът продължава, пишете ни в чата на сайта за безплатна онлайн консултация.
   Хубаво лято от Biotrade!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

131642|Acne Out тройно активен крем с Ретинол, Азелаинова киселина и Ниацинамид против пъпки и белези от акне

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(13 клиентски отзива)
31.90 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.

Твоята количка е празна

Продължи да пазаруваш