Odorex

Odorex

Според много клинични и лабораторни проучвания ефективният контрол на прекомерното изпотяване е възможен чрез продукти, съдържащи оптимална концентрация на алуминиеви соли, които имат изразено антиперспирантно действие. Серията Одорекс предлага два продукта с оптимална концентрация и максимално действие.

Продукти

Odorex Foot

спрей против изпотяване на крака

Спира изпотяването и неприятната миризма за 10 до 14 дни след едно напръскване!

Odorex Foot е спрей против изпотяване и неприятна миризма на краката с продължително действие. Спира изпотяването за период от 10 до 14 дни след едно напръскване. Съдържа антибактериална съставка, която предпазва кожата на краката от развитие на бактерии, причиняващи неприятна миризма.

 50 мл

 

 

 

 

При употреба за първи път краката се измиват със сапун и старателно се подсушават. След това стъпалата се напръскват обилно  с Odorex Foot и се оставят да изсъхнат. На сутринта се измиват само с вода. Процедурата се повтаря три  поредни вечери. За поддържане на ефекта се прилага един път на всеки 7 до 14 дни по индивидуална схема .

Например: Ако след първата употреба изпотяването се появи на 10-тия ден, това означава, че Вашата индивидуална схема на приложение на Odorex foot е веднъж на всеки 9 дни. В този интервал краката могат да се мият с всякакви сапуни, тъй като те не повлияват ефекта на продукта. Не е необходимо да използвате Odorex Foot всеки ден!
 

Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Оdorex Foot ако имате наранявания по кожата или имате свръхчувствителност към алуминиевите соли! Ако са налице гъбични и други възпалителни заболявания, те следва да бъдат лекувани.

Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

  • Aluminium chloride - Блокира изпотяването
  • Glycerin - Омекотява кожата, предпазва от изсушаване
  • Methenamine - Антибактериална съставка с широк спектър на действие

Алуминиев Хлорид - активна съставка - безопасност

  • При изпотяване на стъпалата
  • При неприятна миризма
  • Спира изпотяването за 10 до 14 дни в определената зона
  • Премахва неприятната миризма
  • Не нарушава терморегулацията
  • Ефикасен и икономичен

Вашите въпроси и коментари