Промоционални пакети

Продукти

КРАСИВИ РЪЦЕ

промо кутия

Пакетът съдържа:

Keratolin Hands крем за ръце с 5% уреа 50 мл + Maxi Balm балсам за нокти 20 ml

 

Keratolin Hands крем за ръце е дерматологично разработена формула за интензивно овлажняване и подхранване на кожата. Възстановявайки естествената водно-липидна бариера на кожата, той изглажда и омекотява ръцете, като оставя усещане за нежност и комфорт. Кератолин хендс осигурява продължителна хидратация, попива бързо и лесно и може да се ползва толкова често, колкото имате нужда.

Без парабени!

 

Макси е подхранващ и интензивно заздравяващ балсам за нокти, който е богат на витамин А, Е и ланолин. Неговата балансирана формула подхранва основата на нокътната плочка, поддържа добрата й хидратация и омекотява кожичките. Макси балсам прави ноктите по-здрави и красиви, като ги предпазва от лесна чупливост, разслоявания и нацепвания. Той може да се използва при различни състояния и промени на ноктите, защото съдържа антибактериална и противогъбична съставка. Макси балсам е подходящ за възстановяването и запазването на естествения баланс на ноктите, като ги поддържа здрави, гъвкави и блестящи.

 

Keratolin Hands

Нанасяйте с нежни масажиращи движения върху чисти ръце до пълното попиване на крема. Може да се използва толкова често, колкото имате нужда.

 

Maxi Balm

Втривайте два пъти дневно върху нокътната плочка и до първата става на пръста. Препоръчителна употреба минимум  4 седмици.

 

Важно: Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Keratolin Hands

Уреа 5% - нежно хидратиращо действие

 

Maxi Balm

Ланолин - Подхранва и хидратира нокътната плочка.

Витамин А - Стимулира и активира възобновяването на клетките, подсилва колагеногенезата на кожата. Има освежаващо и подмладяващо действие.

Витамин Е - Повишава защитната функция на кожата чрез своето мощно антиоксидантно действие и намалява трансепидермалната водна загуба. Има противовъзпалително действие и подобрява еластичността на кожата.

Формалдехид - Притежава антибактериален и антимикотичен ефект и заздравява нокътната плочка, като подобрява спойката между кератиноцитите.

Keratolin Hands

Суха и опъната кожа на ръцете

Защита от студ и вятър

 

Maxi Balm

При чупливи нокти, склонни към разслояване и нацепване.

При нараняване на нокътната плочка, вследствие на акрил или гел лак.

При нокти засегнати от инфекции - за ускоряване израстването на новия, здрав нокът.

Keratolin Hands

  • Възстановява оптималните нива на хидратация на кожата
  • Облекчава чувството на опънатост
  • Оставя кожата мека и нежна

 

Maxi Balm

  • Заздравява ноктите.
  • Подхранва в дълбочина новорастящите нокти.
  • Овлажнява и омекотява кожичките.
  • Прави ноктите силни и здрави.

Вашите въпроси и коментари