Pure Skin

Pure Skin

Благотворно подмладяващо действие, нежно ексфолиране, регулиране на омазняването и намаляване на разширените пори на лицето са само част от предимствата, които осигуряват Алфа и Бета хидрокси киселините в уникалната формула на Пюър Скин тоник.

Продукти

Pure skin Перфектна кожа

ПРОМО ПАКЕТ

 

Пакетът съдържа:

 

Pure skin tonic ексфолиращ тоник 60 мл + Pure skin cream ревитализиращ крем  50 мл+ Melabel Sun SPF 50 50мл

 

PURE SKIN TONIC ексфолиращ тоник с 10% азелаинова киселина
Изглажда фините бръчки и свива разширените пори 
Съдържа Алфа- и бета- хидрокси киселини с нежно пилингово действие

Pure skin cream е нежен, дълбоко хидратиращ крем за интензивна противостарееща грижа за нормална и суха кожа. Неговата балансирана pH формула, както и съдържащите се активни съставки, осигуряват бърза реепителизация и ревитализация на кожата. Отличен за употреба след ексфолиращ тоник Pure skin tonic. Успокоява и омекотява опънатата кожа и създава трайно усещане за хидратация и комфорт.


MELABEL SUN SPF 50+ e мек и хидратиращ фотозащитен крем за лице, богат на антиоксиданти. Осигурява много висока защита от UVA/UVB лъчи. Той се препоръчва за ежедневна употреба или след използването на избелващи средства, химически пилинг, лазер терапия.

 


 
 

 

 

Pure skin tonic :

Нанасяйте върху здрава, предварително измита само с вода и подсушена кожа 3 пъти седмично, вечер. При нужда може да използвате сутрин и вечер, всеки ден, до постигане на желаните резултати. При чувствителна кожа или при по-бурна първоначална реакция, да не се използва по-често от три пъти в седмицата.

Важно: Задължителна е употребата на слънцезащитен крем с много висок фактор на защита SPF 50+.

Съвет: При употребата на Pure skin ексфолиращ тоник е добре да знаете, че той предизвиква лек химичен пилинг, при който е нормално кожата да се зачерви и след няколко дни да започне леко да се излющва. Действието на киселините се усеща като леко щипане и парене, което преминава до няколко минути. След 30 минути можете да нанесете Pure skin cream - дълбоко-хидратиращ  и ревитализиращ крем.

Не е препоръчително  30 мин преди и след употребата на Pure skin tonic да използвате други козметични продукти, тъй като те биха могли да направят нежелана реакция с киселините и да засилят или неутрализират тяхното действие.

Ако Вашата кожа реагира много бурно със силно продължително зачервяване и сериозно излющване е добре да разредите нанасянията през по-големи интервали от време и да намерите Вашия комфортен график за употреба на Pure skin tonic. Ако в следващите 24 часа зачервяването не се успокои, спрете употребата на продукта.

 

Пюър скин крем:

Нанася се всяка вечер върху чисто лице или 30-40 минути след нанасяне на ексфолиращ тоник Пюър скин.

 

Мелабел Сън СПФ 50+:

Нанася се обилно количество ( 3мл - три натискания на помпата ) върху лицето и деколтето 20 минути преди първото излагане на слънчева светлина. За да поддържате високо ниво на защита, нанасяйте крема отново на всеки 3 часа, както и след плуване или изпотяване. Подходящ за възрастни и деца над 1 година.

Нанасяйте крема повторно през няколко часа през лятото, когато слънцето е най- силно. Не забравяйте обаче, че и през зимата кожата е изложена на ултравиолетовите лъчи и затова трябва да използвате слънцезащитен крем.

Мелабел Сън 50+  съдържа фотоустойчиви филтри, които не се разпадат под въздействието на слънчевата радиация.

Пакетът Перфектна кожа е предназначен за:

Суха, девитализирана кожа на лицето и деколтето

Кожа с видими несъвършенства - черни точки, разширени пори, тъмни петна и неравномерен тен

При провеждане на процедури химичен или лазерен пилинг

За оптимална слънцезащита и тонизиране на кожата

Pure skin tonic :

  • Изглажда фините линии и бръчки
  • Свива разширените пори
  • Премахва черните точки
  • Изравнява общия тен на лицето

Pure skin cream:

В комбинация с Pure skin tonic, Pure skin cream подпомага бързото възстановяване на кожата и неутрализира действието на киселините в него. Хидратира в дълбочина и успокоява кожата.

Melabel Sun SPF 50+:

  • Осигурява много висока защита от УВА и УВБ лъчите.
  • Предотвратява появата на хиперпигментации и неравномерен тен.
  • Предпазва от преждевременно фотоиндуцирано стареене на кожата.

Вашите въпроси и коментари