Грижа за ръцете

Грижа за ръцете

Продукти

Odorex Deo спрей + Odorex Deo рол-он

спрей + рол-он против изпотяване

Спира изпотяването и неприятната миризма за 10 до 14 дни след едно напръскване!

Odorex Deo е спрей/рол-он против изпотяване и неприятна миризма на ръце и подмишниците с продължително действие. Предпазва от изпотяване за 10 до 14 дни след едно напръскване. Уникалният механизъм на действие на Odorex deo  блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе  върху общата терморегулация на организма. Съдържа антибактериална съставка, която предпазва кожата от развитие на бактерии, причиняващи неприятна миризма.

При употреба за първи път Odorex Deo се прилага три последователни вечери, като дланите и/или мишниците се напръскват/намазват обилно след предварително измиване със сапун и подсушаване. На сутринта зоните се изплакват обилно с вода. За поддържане на ефекта се прилага веднъж на всеки 7 до 14 дни или спорeд Вашата индивидуална схема.

Например: Ако след първата употреба изпотяването се появи на 10-тия ден, това означава, че Вашата индивидуална схема на приложение на Odorex Deo е веднъж на всеки 9 дни. В този интервал могат да се използват всякакви парфюми, дезодоранти или сапуни, тъй като те не повлияват ефекта на продукта. Интервалът на употреба за всеки човек е строго индивидуален като средно статистически е един път на всеки 10 дни. Не е необходимо да използвате Odorex Deo всеки ден.

Важно е да знаете, че Odorex deo се прилага върху здрава и ненаранена кожа. Не трябва да се извършват процедури за обезкосмяване на мишниците в деня на приложение на Odorex deo. Не използвайте продукта ако имате доказана свръхчувствителност към алуминиеви соли.

Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

  • Aluminium chloride - предпазва от  изпотяване
  • Glycerin - Омекотява кожата, предпазва от изсушаване
  • Methenamine - Антибактериална съставка с широк спектър на действие
     

Прекомерно изпотяване и неприятна миризма на длани и мишници

  • Предпазва от изпотяване за 10 до 14 дни
  • Премахва неприятната миризма
  • Не нарушава терморегулацията
  • Не оставя петна по дрехите
  • Ефикасен и икономичен

Вашите въпроси и коментари