Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Sebomax Control шампоан против пърхот за жени и мъже 200 мл

Sebomax Control шампоан против пърхот за жени и мъже

200 мл

(14 клиентски отзива)
23.40 лв.
-
+
Индивидуална онлайн консултация
Безплатна доставка над 100 лв. | Сигурно плащане
Комплимент мини продукт към всяка поръчка

При пърхот, сърбеж по главата и лющене на скалпа

За всеки тип коса

Шампоан против пърхот за мъже и жени

Sebomax Control шампоан против пърхот е дерматологична формула със силно изразен противопърхотен ефект. Нежно отстранява пърхота и замърсяванията и възстановява бариерната функция на кожата на главата. Редовната му употреба способства за дълготраен контрол на пърхота, овладяване на сърбежа по главата и излющването на скалпа. Подходящ за скалп, склонен към себорея. Шампоанът е подходящ за сух пърхот, както и за мазен.

 

Подходящ при:

  • пърхот
  • раздразнена кожа и сърбеж по главата
  • чувствителен скалп
  • всеки тип коса

Действие

  • Премахва пърхота
  • Успокоява кожата на главата
  • Облекчава сърбежа
  • Не предизвиква алергии

Начин на употреба

  • Нанасете шампоана против пърхот върху мокра коса и масажирайте леко до получаване на нежна пяна. Изплакнете обилно с топла, но не гореща вода. Препоръчителна употреба – 2-3 пъти седмично.
  • За оптимални резултати и дълготраен контрол върху пърхота комбинирайте със Sebomax лосион.

Съставки

aqua, cocamidopropyl betaine, lauryl glucoside, coco glucoside, sucrose cocoate, sorbitan sesquicaprylate, piroctone olamine, undecylenic acid, phenoxyethanol, parfum

Активни съставки

  • Octopirox / октопирокс – антимикотично действие, ограничаващо деленето на епителните клетки на кожата на скалпа, елиминира пърхота и предпазва от повторната му поява
  • Undecylenic acid / ундециленова киселина – противогъбично средство
  • Coco glycoside / Lauryl glucoside / био гликозид – биоразградим измивен комплекс

Продуктът е хипоалергенен.

Не замърсява околната среда.

Не съдържа

Free from
Парабени
Free from
Сулфати
Free from
Не се тества върху животни

Ревюта

14 отзива за Sebomax Control шампоан против пърхот за жени и мъже

Напиши ревюто си тук

Добави ревю
  1. Анита

    Отличен продукт

  2. Анна Плачкова

    Препоръчвам!

    От години се боря с пърхота, бях изпробвала над 10 различни лечения и не помагаха. Но реших да ползвам този шампоан заедно с лосиона и след 3 месеца употреба мога да кажа, че от пърхота и сърбежа на скалпа няма и следа! Препоръчвам го с две ръце!

  3. Стефи

    Шампоана става ли за мазна коса?

    • biotrade

      Здравейте, Стефи,

      Sebomax Control шампоан против пърхот за жени и мъже е подходящ за всеки тип коса.

  4. Маргарита

    Здравейте, използвам шампоана от две седмици и определено има положителен ефект! Нямам силна себорея, но се активира от студено време и когато имунитета ми е паднал! Много добре ходратира скалпа и косата! Бих го редувала и с другия за чуствителен скалп!

  5. Даниела

    имам нужда от помощта ви

    Здравейте купувала съм на посоки от вашите продукти но не знам кое ще е подходящо в моя случай. По главата сякаш имам струпеи и ръцете са ми постоянно в косата да търсят нови и да ги чопля на цвят са бели и нам където съм драскала да махна загрубялата кожа започва д ами пари и да ми щипе. Когато се намажа със спирт прегаря и ми олеква. Какво ще ми препоръчате в тоя случай? Благодаря.

    • biotrade

      Здравейте,
      Симптомите, които описвате са близки до тези на дерматологичния проблем, наречен себореен дерматит. Нашата серия Sebomax предлага продукти за себореен дерматит, но преди да дадем каквато и да е препоръка, Ви съветваме да посетите дерматолог, който да Ви прегледа и да постави конкретна диагноза. На този етап не Ви съветваме да нанасяте спирт върху проблемните зони, за да не дразните допълнително вече възпаления скалп.

  6. Хаджер

    Деца

    Здравейте! Може ли да се ползва от деца на 5 год. и на 7 год.?

    • biotrade

      Шампоан Sebomax Control може да се използва от деца над 8-годишна възраст. При по-малки деца, употребата му трябва да е по лекарско предписание.

  7. Стела

    Въпрос

    Здравейте, синът ми е на 10 г. , активно спортува и скалпът му се изпотява, появява се и пърхут. Подходящ ли е този шампоан за него?

    • biotrade

      Здравейте,
      Продуктите, които препоръчваме при по-силно изразен пърхот, зачервяване и сърбеж на скалпа, са шампоан Sebomax Control, лосион Sebomax и шампоан Sebomax Sensitive (поддържащ шампоан, който да включите с редуване с шампоан Sebomax Control, когато състоянието на скалпа се успокои). С удоволствие ще дадем препоръка, но ще ни е нужна малко повече информация, за да изясним кои продукти от серия Sebomax ще са най-подходящи за момчето. Можете да се свържете с нас и на чата на biotrade.bg, където да обсъдим всичко стъпка по стъпка. Преди да дадем препоръка, ще ни е необходима следната информация:

      – Посещавали ли сте дерматолог за този проблем?
      – От колко време момчето има този проблем?
      – Какъв е пърхотът – сух и падащ лесно по косата и дрехите или по-мазен, подобен на люспи, които се задържат в корена на косата?
      – Има ли зачервявания по скалпа, придружени със сърбеж?
      – Какви продукти ползва в момента в грижата за скалпа?

  8. Д. Делкова

    Препоръчвам!

    Много съм доволна от шампоана, ползвам го в комбинация с лосиона. Пърхота изчезна напълно. Препоръчвам!

  9. Николета

    Допълнително

    Допълнение към предишният ми коментар:

    Консултирах се с дерматолог, тъй като си казах, че не може да използвам само този шампоан въпреки че имах ефект от него. Обясниха ми, че се води “активен шампоан” и постоянната употреба без друг придружаващ шампоан води до сърбеж и дразнене на скалпа. Например сходният шампоан на биотрейд за чувствителен скалп е подходящ или някой друг на друга марка (в зависимост от консултирането с дерматолог, все пак всяка коса реагира различно) – като активният шампоан трябва да се използва по-малко с времето. Нормалното къпане ако е 3 пъти в седмицата – два пъти да се използва активният, а третото къпане да е с другият вид. След известно време става обратното. След още известно време ще се ползва главно другият шампоан, а този ще се употребява 2-3 пъти в месеца и т.н.

    Надявам се да се дала малко лъч светлина на хората, които ще започнат тепърва употребата на шампоана или нямат достатъчно информация относно продукта.

    • biotrade

      Здравейте!
      Посочената схема на приложение е много добра и вероятно наистина е най-удачният лечебен протокол за вас, предвид преценката на дерматолога. Прегледът при специалист винаги е най-добрият избор с оглед медицинската експертиза и възможността реално да се прегледа и прецени състоянието на кожата.
      Комбинацията на шампоана Sebomax Control с другия измивен продукт – шампоан Sebomax Sensitive, е доказан в практиката подход за дългосрочен контрол върху пърхота и поддържане на постигнатия вече резултат.
      Сам по себе си, шампоан Sebomax Control е продукт с активно действие, който може да се използва и по-дълго време без притеснение, тъй като не предизвиква привикване – разбира се, колко дълго да продължи такъв интензивен лечебен курс, най-добре би преценил дерматологът. От нашия опит знаем, че прилагането на шампоана успокоява възпалените зони и води до постепенно нормализиране на състоянието на скалпа.
      Голямо предимство и за двата шампоана е, че не съдържат SLS и SLES – дразнещи кожата вещества, които присъстват в много продукти на пазара. Във формулите на Sebomax Control и Sebomax Sensitive използваме нежни, растителни, биоразградими пенители и повърхностно-активни вещества (т.нар. ПАВ).

  10. Николета

    Няма да сгрешите.

    От доста време имах проблем с пърхота, но вече използвам шампоанът 2+ години и съм адски доволна от него. Други шампоани против пърхот не ми действат, а дори и да се опитам да намеря заместител на този не мога да намеря. Препоръчвам го горещо.

  11. Леонора

    Любим шампоан

    Много доволна съм вече над 6 месеца използвам този шампоан, реших да сменя малко шампоана с друга марка през това време, която също не би трябвало да ми прави проблеми на скалпа, и веднага се получи раздразнената кожа която имах преди да започна да използвам този шампоан на биотрейд. Затова вече категорично знам че, шампоана е много добър при чувствителни скалпове.

  12. Елена Рускова

    Ползвам го от 3 месеца в комбинация с лосиона и себореята изчезна. Вече лосиона го ползвам рядко. Доволна съм че си намерих подходящите продукти, след години постоянна смяна на шампоани и мазила. Кожата беше зачервена, лющеща и сърбяща, беше кошмар.

  13. Цвети

    Препоръчвам!

    От години се боря с проблема, бях отчаяна. Откакто използвам този шампоан нямам и спомен за това, че някога съм имала пърхут. Много съм доволна и препоръчвам горещо! Продуктите са страхотни!

  14. Христо Добрев

    Прекрасен продукт, за много кратко време не остана следа от пърхота ми

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

131642|Acne Out тройно активен крем с Ретинол, Азелаинова киселина и Ниацинамид против пъпки и белези от акне

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(14 клиентски отзива)
31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.

Твоята количка е празна

Продължи да пазаруваш