Суха кожа

Суха кожа

Суха, груба и опъната - това ли е Вашата кожа? Сухата кожа се характеризира с нарушен водно-липиден баланс, което води до нарушение и в бариерната й функция. Продуктите за лице и тяло, които предлагаме, предотвратяват загубата на вода от повърхностните слоеве на епидермиса и възстановяват естествените функции на кожата.
 

Продукти

Keratolin Body

лосион за тяло с 8 % Уреа

Нежна хидратация и комфорт

Кератолин лосион за тяло е предназначен за бързо възстановяване на хидратацията при суха, сърбяща и опъната кожа. Осигурява ежедневно овлажняване и защитава кожата, като увеличава водното съдържание в епидермиса, възстановява защитната функция на кожата и я предпазва от вредните фактори на околната среда.

Кератолин лосион за тяло съдържа 8% Уреа, която дълготрайно регулира съдържанието на влага в кожата и създава усещане за комфорт и нежност.

Не съдържа парабени!

 

Нанасяйте Кератолин боди лосион два пъти дневно с нежни масажиращи движения върху сухите участъци на тялото. Ако е необходимо може да се използва и по-често. Особено ефективен при употреба след къпане. Подходящ за ежедневна употреба от деца и възрастни.

Кератолин боди лосион може да се използва като съпътстваща грижа при терапия на атопичен дерматит и псориазис.

 

Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

  • Уреа 8% - в тази концентрация уреата има силно хидратиращо действие

Суха, опъната, лющеща се и сърбяща  кожа

Интензивно овлажнява и дълготрайно регулира съдържанието на влага в кожата

Възстановява и омекотява

Облекчава сърбежа

Оставя кожата мека и нежна


Вашите въпроси и коментари