Условия на поръчка
Начало / Общи условия / Условия на поръчка

Общи условия

Условия на поръчка

Продукти на Биотрейд може да закупите по следните начини:

 • В най-близката аптека - вижте актуален списък с аптеки, които предлагат нашите продукти
 • Онлайн в уебсайта на Биотрейд, biotrade.bg - за получатели в България
 • На телефон  02/8685572 или  02/4896138
 • В офиса на адрес: София, кв.Младост 1, ул."Въртопо" № 24, работно време 9.00 - 18.00ч
   

Поръчки в уебсайта:

 1. Изберете продукт и натиснете бутона Поръчай - продуктът се добавя към поръчката Ви и можете да продължите да разглеждате продукти.
 2. След като завършите с избора на продукти, натиснете линка Плащане под Вашата поръчка. Проверете дали поръчката отговаря на Вашия избор по вид и количество. Ако искате да направите промяна - въведете ново количество (брой) продукти и натиснете бутон Преизчисли.
 3. Ако имате ваучер или промо код попълнете номера в определеното поле и натиснете бутон Преизчисли , за да видите точната сума на поръчката си. Промоционални пакети и други намалени продукти в сайта не подлежат на допълнителна отстъпка с промо код. За да продължите, натиснете бутон Запази и продължи.
 4. Следваща стъпка е попълване на детайлите за доставка, където е необходимо да предоставите пълни и точни данни за датата, часа и адреса на доставка. За да продължите напред - натиснете бутон Запази и продължи.
 5. Изберете начин на плащане. Маркирайте полето "Съгласен съм с всички условия на поръчка в Биотрейд" и натиснете бутон Запази и продължи.
 6. Проверете посочените от Вас детайли за доставка и плащане. Ако желаете да направите корекции, натиснете линка "Предишна стъпка". За да изпратите поръчката, натиснете бутон Поръчвам.
 7. Поръчки направени след 14ч. се обработват на следващия работен ден.
 8. Поръчки без попълнени име и фамилия, телефон за връзка, пълен и точен адрес няма да бъдат обслужвани.
 9. Всички поръчки се изпращат след потвърждаване от страна на клиента в телефонен разговор с представител на Отдел "Логистика" на Biotrade Cosmeceuticlas. Ако клиентът не може да бъде открит на посочения телефонен номер в рамките на 1 седмица, поръчката автоматично се анулира.

 

Акции с промоционален характер важат само за физически лица!
Един клиент има право да закупи максимум 3 броя от един и същ продукт.
Продуктите не могат да бъдат препродавани на трети лица!