За нас - biotrade - изпитана дерматологична козметика - biotrade.bg стр.Стр. 1 от 0

Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Най-продавани
Овлажняващ и хидратиращ крем за крака с уреа

Keratolin Foot 10% Urea хидратиращ крем за крака 50 мл

8.80 лв.

Pure Skin сапун 100 г

10.90 лв.
Най-продавани
ОФЕРТА

Acne Out сапун за мазна и акнеична кожа 100 г

10.60 лв.
9.00 лв.

Calmax успокояващ гел след ухапвания 30 мл

6.50 лв.

Твоята количка е празна

Продължи да пазаруваш

BIOTRADE: ИСТОРИЯТА НА НАШИЯ УСПЕХ

Имало някога една мечта…Мечтаехме за козметика, която да е не просто предназначена за специфичен дерматологичен проблем, а специално създадена, за да реши този проблем.
Ефективна
Толерантна към кожата
Напълно безопасна

biotrade cosmeceuticals

Така се роди biotrade – уникална марка продукти за грижа за кожата, посветени на мисията да развиват висококачествени решения за дерматологични терапии. Марка, която вярва в здравето и естествената красота; която черпи сили от най-новите технологии и най-модерните научни открития. Днес сме горди да представим едно сертифицирано по GMP (Good Manufacturing Practice) производство от световна класа, базирано в Европа и оборудвано със собствена лаборатория за проучвания и развойна дейност. За четвърт век съществуване, нашата марка спечели признанието и на дерматолози, и на клиенти. biotrade не просто създаде продукти от ново поколение – марката biotrade се превърна в самата промяна.

acne out cream

 

На пръв поглед това е история за успешно бизнес начинание и една изключителна дермокозметична линия. Но това, което ги прави наистина уникални е един вълнуващ разказ за баща и син, номинация за Нобелова награда, научни изследвания и изумителни изобретения. Елате с нас в това вълнуващо пътешествие!

biotrade: Историята на нашия успех

Д-р инж. Стефан Найденов
Д-р инж. Стефан Найденов

 

На всички, които казаха „Няма как да стане!“, той отговори: „Ще намеря решение!“ И го направи. Д-р инж. Стефан Найденов – професор по химия, електроинженер и доцент по медицина с изключителни заслуги за спирането на епидемията от ебола в Африка през 1996 г. Автор на повече от 400 свидетелства и патенти за производство на фармацевтични препарати. Номиниран за Нобелова награда през 1984г. Oткривател на революционни техники за редуване на молекулярно-електронния резонанс, които по-късно стават основа за създаването на едни от най-работещите решения при различни дерматологични състояния, като акне и хиперхидроза. Тази история няма да остане само в прашните страници на научните студиа…. Тя живее в нашите продукти, в мечтите ни – вдъхновява ни да творим. Искаш ли да продължим да я пишем заедно?

Д-р Николай Найденов
Д-р Николай Найденов – дерматолог

 

Понякога светът не се нуждае от поредния герой. Нуждае се от откритие. Д-р Николай Найденов – доктор на медицинските науки, лекар-дерматолог и основател на biotrade. Създател на единствени по рода си продуктови формули, базирани на откритията на неговия баща и собствената му изследователска дейност в сферата на медицината. Повече от 20 години клинична практика. Експерт в областта на фотодинамичната терапия и автор на редица научни публикации. Притежател на патент за широкоспектърен саморегулиращ се антибактериален комплекс (PASC), превърнал Acne Out в истински пробив в традиционния подход за лечение на акне.

biotrade - мисия

Убедени сме, че здравата кожа е красива кожа и когато здравето идва отвътре, то струи и отвън. Затова всеки наш продукт е създаден с мисъл за здравето, което ще накара всеки да се чувства отлично в кожата си.

 

 

Визия

Целта е една – да дадем работещо решение на дерматологичните проблем, които влошават качеството на живот на потребителите ни. Твърдо вярваме, че качеството на продуктите ще ги превърне във фенове, влюбени в марката.

 

 

Ценности

Грижа ни е! Държим на постоянна връзка с нашите потребители – на живо, онлайн и в социалните мрежи. Търсим и ценим тяхното мнение, защото то е това, което ни движи напред. Вярваме, че да си почтен е най-голямата ценност и държим на нея.

biotrade е доказан и доверен партньор, който оперира на българския и чуждите пазари с бързина и точност.

Разширяваме мрежата си от парньори непрекъснато, заради стремежа си към отлично качество и работещи решения за дермокозметични проблеми и за подобряване качеството на живот на всеки потребител. Сред партньорите ни в България са:
фармацевтични дистрибутори в страната, като: Фьоникс Фарма, Софарма Трейдинг, Стинг, Фармнет, Велеви Фарма.
аптечни вериги и аптеки, като: SOpharmacy, Remedium, Медея, Subra, Galen, 36.6, Фрамар, Марешки, Нове Фарм, ПроФарма, както и в повечето самостоятелни аптеки в населените места в цялата страна.
дермо-козметични и медицински центрове, както и индивидуални дерматологични практики

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Обичани и предписвани от дерматолозите, препоръчвани от специалисти и обожавани от клиентите – продуктите с марка biotrade се предлагат в аптеки и козметични магазини на три континента. Основните продуктови линии предлагат пълен спектър грижа за кожата, насочени към различни дерматологични проблеми:
акне
хиперпигментация (тъмни петна)
хиперхидроза (прекомерно изпотяване)
себореен дерматит
атопична кожа (много суха кожа)
алопеция (косопад)
Screenshot 2022-02-07 at 14.13.35