Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

Odorex Deo спрей против изпотяване с удължено действие 40 мл
Най-продаван

Odorex Deo спрей против изпотяване с удължено действие

40 мл

(17 клиентски отзива)
21.30 лв.
-
+
Индивидуална онлайн консултация
Безплатна доставка над 100 лв. | Сигурно плащане
Комплимент мини продукт към всяка поръчка

Срещу прекомерно изпотяване и неприятна миризма на ръце и подмишници с удължено действие

Предпазва от изпотяване за 10 до 14 дни с едно напръскване

Спрей против изпотяване и неприятна миризма на подмишници и длани, който осигурява до 10 дни защита само след едно напръскване. Козметика за защита от обилно потене, която може да се използва вместо дезодоранти против изпотяване и неприятна миризма.

Напълно безопасен за употреба, тъй като уникалният механизъм действа само върху свръхактивните потни жлези, без да влияе върху общата терморегулация. Използва се по схема, съобразена с ритъма на вашия организъм – веднъж на всеки 7 до 14 дни с едно напръскване, върху здрава и ненаранена кожа.

По желание можете да го комбинирате с парфюми, дезодоранти, сух дезодорант и сапуни, които не влияят върху ефекта му.

Ефикасни и икономични продукти против изпотяване.

 

Подходящ при:

 • прекомерно изпотяване и неприятна миризма
 • длани, ръце и подмишници
 • защита от обилно потене

Действие

 • Предпазва от изпотяване за 10 до 14 дни
 • Премахва неприятната миризма
 • Не нарушава терморегулацията
 • Не оставя петна по дрехите

Начин на употреба

 • Преди първа употреба вечер измийте подмишниците със сапун и вода и се уверете, че кожата е здрава и ненаранена. Когато подмишниците са идеално подсушени, нанесете спрей против изпотяване. На сутринта изплакнете с вода. Повторете процедурата 3 поредни вечери върху здрава и ненаранена, измита и добре подсушена кожа.
 • За подържане на ефекта след това прилагайте веднъж на всеки 7 до 14 дни според личната ви схема. Например, ако след първата употреба се появи изпотяване на 10-тия ден, прилагайте Odorex Deo веднъж на всеки 9 дни. В този интервал можете да използвате парфюми, дезодоранти, спрей дезодорант и сапуни, тъй като те не влияят на ефикасността на спрея.

Важно:

 • Не е необходимо да използвате Odorex Deo всеки ден!
 • Винаги преди нанасяне на препарат против изпотяване подсушавайте идеално мястото на третиране.
 • В деня на прилагане на Одорекс за подмишници не планирайте обезкосмяване.
 • Прилагайте Odorex Deo само върху здрава и ненаранена кожа и поне 24 часа след обезкосмяване на мишниците.
 • Не използвайте продукта, ако имате свръхчувствителност към алуминиеви соли или алуминиев хлорид.
 • Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до 3 дни, консултирайте се с дерматолог.

Съставки

aqua, alcohol, aluminum chloride, glycerin, methenamine, parfum

Активни съставки

 • Aluminium chloride / алуминиев хлорид – предпазва от изпотяване с доказана безопасност
 • Glycerin / глицерин – омекотява, овлажнява и повишава еластичността на кожата, като по този начин я предпазва от изсушаване и повишава защитната й функция
 • Methenamine / метенамин – антибактериална съставка с широк спектър на действие, която повлиява развитие на бактерии

Не съдържа

Free from
Парабени
Free from
Не се тества върху животни

Често задавани въпроси

Как работи ODOREX?

ODOREX работи толкова ефективно благодарение на активната си съставка Aluminium Chloride Hexahydrate, която влиза в контакт с кератина и влагата в свръхактивните потни жлези. Там, в каналчето на потната жлеза се образува гелообразна запушалка, която сигнализира на нервната система да спре отделянето на пот в тази пора. Така се намалява свръх-продуцирането в третираната зона. Тапичката изчезва постепенно в рамките на 7-10 дни, вследствие на естествения процес на излющване на кожата. Ето защо Odorex трябва да се нанася повторно при появата на първите признаци на изпотяване. 

Безопасен ли е Odorex?

Всички продукти от серията Odorex са клинично тествани и напълно безопасни за здравето.  

Нашите продукти се произвеждат и контролират според изискванията на Европейската Козметична Регулация (1223/ 2009). По смисъла на този документ, козметичните продукти не трябва да увреждат човешкото здраве при нормално допустимата им употреба. Преди пускането на пазара козметичните продукти преминават през оценка за безопасност и токсичност от външен квалифициран оценител. Тази оценка взима под внимание всяка една съставка, както и нейната употреба по предназначение в крайния продукт. Продуктът може да бъде пуснат на Европейския пазар само и единствено, ако заключението на оценката е, че той е безопасен за човешкото здраве и отговаря на изискванията на Европейската Козметична Регулация. 

Коя е основната съставка на ODOREX - рол-он и спрей?

Основната активна съставка в спрей и рол-он Odorex e Aluminium Chloride Hexahydrate.

Защо трябва да нанасям Odorex преди лягане?

Нощно време вие и вашите потни жлези сте много по-спокойни и по-малко активни. Благодарение на това, гелообразната тапа се формира много по ефикасно, а дразненето на повърхността на кожата, което влагата предизвиква, не се появява. 

Колко продукт трябва да нанеса?

Ако използвате ODOREX DEO спрей 1 до 2 напръсквания на подмишницата са напълно достатъчни, за да получите желания ефект. Ако досега не сте използвали антиперспиранта, повторете нанасянето 3 поредни вечери до постигане на пълен ефект. Не позволявайте на продукта да се стече надолу, извън зоната на мишницата. 

 

Унищожава ли Odorex Deo потните жлези?

Не, те просто са “в почивка”. След като прекратите употребата на Odorex за повече от 10 дни, изпотяването отново се завръща и потните жлези възстановяват естествената си функция. Окончателното спиране на продукта води до прекратяване на неговото действие и ако обилното изпотяване се възобнови трябва да започнете Odorex по първоначалната схема на приложение.

Вредно ли е да се блокират потните жлези?

И да и не. Блокирането на всички потни жлези е вредно за терморегулацията на тялото,  Но прилагайки антиперспирант в зоната на мишниците или краката, ние блокираме едва 2% от общата перспирация, което не може да се отрази негативно на терморегулацията на тялото. 

Каква е разликата между дезодорант и антиперспирант?

Дезодорантът премахва само миризмата, докато антиперспирантът намалява изпотяването. Антиперспирантите са най-ефективното и достъпно средство за справяне с прекомерното изпотяване и хиперхидрозата. 

Odorex е серия антиперспиранти, които са подходящи за хора с умерено до тежко изпотяване на длани, мишници и крака. 

Може ли антиперспирантът да предизвика дългосрочен здравословен проблем?

Не, не може. Може би сте срещали в интернет мнения, че антиперспирантите с алуминиеви соли са вредни или могат да предизвикат дори рак или Алцхаймер. Всички медицински клинични проучвания, направени в последните десетилетия, не откриват категорична връзка между използването на алуминиеви соли и развитието на някое от гореспоменатите заболявания.  

За повече информация може да прочетете следните източници: 

Canadian Cancer Society 

Alzeheimer’s Canadian Society 

International Hyperhydrosis Society 

 

Каква е разликата между Odorex Deo спрей и рол-он?

Няма разлика в състава на спрей и рол-он – различават се единствено по това, че рол-онът е под формата на много лек гел . Можете да изберете вариантът на приложение, който Ви е по-удобен за употреба. 

Какво да направя ако получа раздразнение на кожата от Odorex?

Спрете употребата на Odorex докато кожата се успокои и след няколко дни опитайте отново, като се уверите, че кожата е напълно суха, няма рани по нея и не сте се обезкосмявали в последните 48 часа. 

Кожата на подмишниците ми се зачерви и обели след нанасяне на ODOREX, възможно ли е да е реакция?

Възможно е да се получи алергична реакция, ако Вашата кожа има непоносимост към някоя от съставките на продукта. Другата възможна причина е неправилна употреба на антиперспиранта. При парене, сърбеж и/или зачервяване, спрете употребата на продукта за няколко дни, за да се възстанови третираната зона. Ако оплакванията не отшумят до 4-5 дни, консултирайте се с дерматолог. 

Как да нанасям Odorex, за да не получа раздразнение?

Odorex Deo/Foot се прилагат само вечер върху здрава и суха кожа.  Две напръсквания или разнасяния на рол-она в зоната на окосмяването под мишниците са напълно достатъчни, за да се получи нужния ефект. Оставете продукта да изсъхне свободно и тогава облечете дреха. В противен случай Odorex ще попие в текстила и няма да имате желания резултат.  

Когато се третират стъпалата напръскванията може да са 3. 

На следващата сутрин третираната зона се измива обилно с вода. 

При първоначална употреба Odorex се нанася три поредни вечери, за да се постигне оптимален резултат. След това Odorex се използва веднъж на 7-10 дни или при първи признаци, че  се появява изпотяване. 

Ако кожата е влажна е възможно да се получи раздразнение – щипане, сърбеж или парене, които трябва бързо да отшумят. За да сте напълно сигурни, че кожата е суха, можете да използвате сешоар на студена степен. 

Мога ли да ползвам Odorex Deo по време на бременност и кърмене?

Да, всички продукти от серия Odorex могат да се ползват по време на бременност, при стриктно спазване на инструкциите за употреба. 

Odorex deo може да се използва и по време на кърмене, но трябва да се внимава, да не попаднат остатъци от продукта по ръцете и/или в устата на бебето. Сутрин задължително измивайте хубаво цялата зона на подмишниците и гърдите с вода. 

Може ли ODOREX да се използва от деца?

Odorex Deo може да се ползва от деца над 11-12 години, под надзор на родител, за да се спазват точно инструкциите за приложение. С навлизането в пубертета започва изпотяването и неприятната миризма и това е момента, в който може да се започне употребата на антиперспирант. 

Мога ли да използвам Odorex Deo на челото и скалпа си?

Спреят може да се нанася по линията на косата. Не пръскайте директно върху лицето и главата си, а за целта използвайте памучен тампон, с който да нанесете върху желаната зона.  Избягвайте контакт с очите, а ако забележите раздразнение – изплакнете с вода и спрете употребата. 

Мога ли да използвам Odorex Deo върху дланите си?

Да, Odorex Deo може да се ползва при изпотяване на дланите. 

Мога ли да използвам Odorex Deo на гърба си?

Да, можете да използвате Odorex Deo за тази зона.

Появи ми се сърбеж след ползване на Odorex Deo, на какво се дължи това?

Сърбежът често се дължи на наличие на влага по кожата. Съветът ни е преди нанасяне на Odorex deo, да оставите поне 2 часа интервал след къпане, за да може кожата да е напълно суха. Ако усещате, че има остатъчна влага, трябва да подсушите кожата допълнително, като най-удобно е да използвате сешоар на студена степен. Друга възможна причина за сърбеж, е използването на продукта в рамките на 72 часа след епилация/бръснене. 

Възможно ли е да започна да се потя по-рано от 10-ия ден?

Да, при някои хора ефектът трае по-кратко време – например 7-8 дни, защото зависи от индивидуалния метаболизъм, който е различен за всеки организъм. Това не означава, че Odorex не работи, а е индикация, че периодът между нанасянията на продукта трябва да е по-кратък – например веднъж на 7 дни.  

Може ли Odorex Deo да се ползва продължително?

Продуктът е напълно безопасен за продължителна употреба, ако се прилага правилно съгласно инструкциите. Не го използвайте, ако имате доказана непоносимост към алуминиеви соли. 

Мога ли да ползвам ODOREX всеки ден?

Не, не препоръчваме Odorex Deo да се прилага всеки ден. Има специално описана схема, която гарантира оптимален ефект, без нужда от ежедневно приложение. 

Мога ли да използвам парфюм?

ДА, можете да използвате любимия си аромат под каквато форма желаете.

Къпането намалява ли ефекта на ODOREX?

Не, по никакъв начин къпането и използването на душ гел или сапун не намаляват действието на Odorex. 

Продуктът против изпотяване има ли аромат?

Продуктите от цялата серия не са предназначени за ежедневно ползване и нямат аромат. Можете да ги ползвате в комбинация с любимия си парфюм. 

Ревюта

17 отзива за Odorex Deo спрей против изпотяване с удължено действие

Напиши ревюто си тук

Добави ревю
 1. Анита

  Добър продукт.

 2. Валентина

  Изключителен продукт! Всяка миризма е вече в миналото! Благодаря ви

 3. Just in time

  важи!

 4. Денислав

  Промени ми живота

  Използвам рол-он стика на Одорекс от 3 месеца. От както използвам Одорекс, мога да нося определени дрехи без притеснения от петна, дори и в най-голямата жега. Години наред пробвах други конвенционални продукти, но резултат нямаше. Наистина от както открих Одорекс, живота ми се промени! ❤️

 5. Анелия Георгиева

  Продукта действа! Взех го за съпруга ми и потвърждавам, че спира изпотяване по тялото! Просто трябва да се следва инструкцията за прилагане и ефекта е сигурен! Препоръчвам!

 6. Данка

  Много съм доволна!!!! Не съм вярвала, че мога да спра да се потя и мириша! Повече от една година ползвам спрея на 12-13 дни и още не ми е свършил първия флакон.

 7. Ангелина

  Никога не оставам без Одорекс. Ползвам го от години и никога не ме е предал.

 8. Сияна Георгиева

  Изключително съм доволна!
  Бях скиптично настроена към продукта, защото не вярвах че наистина действа, но се убедих че действа напълно. За пръв път от години целият ми ден мина без да се изпотя нито веднъж. При напръскването щипе малко, но напълно поносимо, което смятам, че е нормално. С две ръце го препоръчвам. Благодаря на Biotrade за страхотния продукт!

 9. Десислава

  Определено има ефект

 10. Виолета

  Чудесен!

  При поръчка на друг продукт Biotrade ми изпратиха мостра от този против изпотяване. Реших същата вечер да се напръскам с него, на следващия ден бях на работа, имах 12-часова смяна, без абсолютно никаква пот, шокирах се дори, че работи. Планирам да си закупя и други продукти от серията.

 11. pacialek

  Доволен съм!

  Бях изключително скептично настроен. Снощи се напръсках, пареше, което е нормално и днес мишниците ми са сухи, а освен тях и вътрешната страна на лактите! Направо съм в шок, че наистина работи!

 12. Милена

  Страхотен продукт. Препоръчвам то.

 13. Leila

  Вълшебен спрей!! Ползвам го години наред, горещо препоръчвам

 14. detelinaborisova

  Страхотен продукт! Бях предубедена и не вярвах, че е възможно от 3 пръскания вечер напълно да изчезне изпотяването, но се убедих сама. Препоръчвам!!!

 15. Румяна Радева

  Ползвам го от около 7 год. и съм излючително доволна.Вече пръскам веднъж на няколко месеца просто профилактично, понеже в зоната на подмишниците изпотяването изчезна напълно!

 16. Владимира Иванова

  Първоначално 3 вечери пръскам една след друга, и след това поддържам веднъж на 10 дни ,че и повече. Няма пот , няма миризма. Страхотен продукт. Друг такъв не съм ползвала. От години съм с Одорекс.

 17. Силвия Филипова

  Много добър продукт ползвам го от години!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

131642|Acne Out тройно активен крем с Ретинол, Азелаинова киселина и Ниацинамид против пъпки и белези от акне

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

(1 клиентски отзив)
25.50 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

(4 клиентски отзива)
33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

(13 клиентски отзива)
31.90 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

(9 клиентски отзива)
38.40 лв.

Твоята количка е празна

Продължи да пазаруваш