Мини продукт при поръчка | Индивидуална онлайн консултация | Безплатна доставка над 100 лв.

BIOTRADE: ИСТОРИЯТА НА НАШИЯ УСПЕХ

Имало някога една мечта…Мечтаехме за козметика, която да е не просто предназначена за специфичен дерматологичен проблем, а специално създадена, за да реши този проблем.
Ефективна
Толерантна към кожата
Напълно безопасна

biotrade cosmeceuticals

Така се роди biotrade – уникална марка продукти за грижа за кожата, посветени на мисията да развиват висококачествени решения за дерматологични терапии. Марка, която вярва в здравето и естествената красота; която черпи сили от най-новите технологии и най-модерните научни открития. Днес сме горди да представим едно сертифицирано по GMP (Good Manufacturing Practice) производство от световна класа, базирано в Европа и оборудвано със собствена лаборатория за проучвания и развойна дейност. За четвърт век съществуване, нашата марка спечели признанието и на дерматолози, и на клиенти. biotrade не просто създаде продукти от ново поколение – марката biotrade се превърна в самата промяна.

acne out cream

 

На пръв поглед това е история за успешно бизнес начинание и една изключителна дермокозметична линия. Но това, което ги прави наистина уникални е един вълнуващ разказ за баща и син, номинация за Нобелова награда, научни изследвания и изумителни изобретения. Елате с нас в това вълнуващо пътешествие!

biotrade: Историята на нашия успех

Д-р инж. Стефан Найденов
Д-р инж. Стефан Найденов

 

На всички, които казаха „Няма как да стане!“, той отговори: „Ще намеря решение!“ И го направи. Д-р инж. Стефан Найденов – професор по химия, електроинженер и доцент по медицина с изключителни заслуги за спирането на епидемията от ебола в Африка през 1996 г. Автор на повече от 400 свидетелства и патенти за производство на фармацевтични препарати. Номиниран за Нобелова награда през 1984г. Oткривател на революционни техники за редуване на молекулярно-електронния резонанс, които по-късно стават основа за създаването на едни от най-работещите решения при различни дерматологични състояния, като акне и хиперхидроза. Тази история няма да остане само в прашните страници на научните студиа…. Тя живее в нашите продукти, в мечтите ни – вдъхновява ни да творим. Искаш ли да продължим да я пишем заедно?

Д-р Николай Найденов
Д-р Николай Найденов – дерматолог

 

Понякога светът не се нуждае от поредния герой. Нуждае се от откритие. Д-р Николай Найденов – доктор на медицинските науки, лекар-дерматолог и основател на biotrade. Създател на единствени по рода си продуктови формули, базирани на откритията на неговия баща и собствената му изследователска дейност в сферата на медицината. Повече от 20 години клинична практика. Експерт в областта на фотодинамичната терапия и автор на редица научни публикации. Притежател на патент за широкоспектърен саморегулиращ се антибактериален комплекс (PASC), превърнал Acne Out в истински пробив в традиционния подход за лечение на акне.

biotrade - мисия

Убедени сме, че здравата кожа е красива кожа и когато здравето идва отвътре, то струи и отвън. Затова всеки наш продукт е създаден с мисъл за здравето, което ще накара всеки да се чувства отлично в кожата си.

 

 

Визия

Целта е една – да дадем работещо решение на дерматологичните проблем, които влошават качеството на живот на потребителите ни. Твърдо вярваме, че качеството на продуктите ще ги превърне във фенове, влюбени в марката.

 

 

Ценности

Грижа ни е! Държим на постоянна връзка с нашите потребители – на живо, онлайн и в социалните мрежи. Търсим и ценим тяхното мнение, защото то е това, което ни движи напред. Вярваме, че да си почтен е най-голямата ценност и държим на нея.

biotrade е доказан и доверен партньор, който оперира на българския и чуждите пазари с бързина и точност.

Разширяваме мрежата си от парньори непрекъснато, заради стремежа си към отлично качество и работещи решения за дермокозметични проблеми и за подобряване качеството на живот на всеки потребител. Сред партньорите ни в България са:
фармацевтични дистрибутори в страната, като: Фьоникс Фарма, Софарма Трейдинг, Стинг, Фармнет, Велеви Фарма.
аптечни вериги и аптеки, като: SOpharmacy, Remedium, Медея, Subra, Galen, 36.6, Фрамар, Марешки, Нове Фарм, ПроФарма, както и в повечето самостоятелни аптеки в населените места в цялата страна.
дермо-козметични и медицински центрове, както и индивидуални дерматологични практики

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Обичани и предписвани от дерматолозите, препоръчвани от специалисти и обожавани от клиентите – продуктите с марка biotrade се предлагат в аптеки и козметични магазини на три континента. Основните продуктови линии предлагат пълен спектър грижа за кожата, насочени към различни дерматологични проблеми:
акне
хиперпигментация (тъмни петна)
хиперхидроза (прекомерно изпотяване)
себореен дерматит
атопична кожа (много суха кожа)
алопеция (косопад)
Screenshot 2022-02-07 at 14.13.35

Добре дошъл,

влез в личния си biotrade акаунт

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравена парола

Изгубена парола? Въведи своето потребителско име или имейл адрес. Ще получиш на имейла препратка за възстановяване на паролата.

Sebomax HR капсули против косопад с Биотин, Цинк и Селен 30 бр.

25.50 лв.
НОВО

Biotrade крем за интензивна грижа Азелаинова киселина 20% и Ниацинамид 6% 30 мл

31.30 лв.
стимулира растежа на косата

Sebomax HR стимулиращ тоник против косопад за мъже и жени 75 мл

33.60 лв.
Най-продавани

Acne Out възстановяващ крем SPF30 30 мл

31.90 лв.
25.52 лв.
Най-продавани
НОВА ФОРМУЛА

Melabel Forte изсветляващ крем за лице с тройно действие 30 мл

38.40 лв.

Твоята количка е празна

Продължи да пазаруваш