За нас
Начало / За нас

За нас

Биотрейд България е производител на дерматологична козметика и повече от 20 години е една от най- успешно развиващите се компании в този бранш на българския пазар. Продуктите, които предлагаме, са предназначени за специална дерматологична грижа, съдържат внимателно подбрани активни съставки с цел максимална ефективност и минимален риск от странични действия. Те не съдържат парабени и са хипоалергeнни и некомедогенни.

ВИЗИЯ

Стремим се да бъдем признати в България и по света като уникална дерматологична компания, която печели доверието на клиентите си с отдаденост, честност, експертиза и качество в грижата за по-специалната кожа и нейните нужди още от раждането, през юношеството до зряла възраст.

МИСИЯ

Разбирайки специфичните потребности на своите клиенти, създаваме иновативни, безопасни и ефективни продукти предназначени за специална дерматологична грижа, красота и здраве.
Внимателно и отговорно подбираме активните съставки на нашите продукти и гарантираме постоянно качество и стриктно спазване на световните  и Европейски изисквания и стандарти.

Дерматологичната козметика с марка Биотрейд  има отлично действие и е с уникален състав. Тя е с клинично доказана ефективност и безопасност и може да бъде намерена само в аптечната мрежа.

От декември 2013 Биотрейд България е сертифицирана по ISO 22716:2007